Aykut Kocaman'dan Derbi Öncesi Ozan Tufan Sürprizi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Beşiktaş'la karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'dan sürpriz bir Ozan Tufan kararı geldi.

19.04.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-14:46) Aykut Kocaman'dan Derbi Öncesi Ozan Tufan Sürprizi!

Sarı lacivertli ekipte Beşiktaş’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, daha önce kadro dışı bıraktığı, sonrasında sürpriz bir kararla affedilen Ozan Tufan’ı bu akşam oynanacak Beşiktaş maçının kadrosuna aldı.

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteğiyle kadro dışı kalan, daha sonrasında sürpriz bir kararla affedilen orta saha oyuncusu, uzun süre sonra ilk defa resmi bir karşılaşmanın kadrosuna dahil edildi.

Genç futbolcu, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Beşiktaş ile Kadıköy'de oynanacak karşılaşmanın kadrosuna alındı. Teknik direktör Aykut Kocaman tarafından yedek bekletilecek Ozan Tufan, ikinci yarıda hocasından şans bekleyecek. Genç oyuncu, affedildimesi sonrası yalnızca Boluspor ile oynanan hazırlık müsabakasında forma giymişti.

Ozan Tufan son resmi karşılaşmasını 13 Aralık 2017 tarihinde oynadı. Tufan o karşılaşmada ilk 11’de forma giymişti.

Genç oyuncu teknik direktör Aykut Kocaman’ın kendisini Beşiktaş karşılaşmasının kadrosuna dahil etmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte Ozan Tufan'ın karşılaşma öncesi Instagram hikayesindeki o paylaşım... 



Skorer

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal