Anthony Joshua-Tyson Fury Karşılaşması İçin Resmi Açıklama

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşın boks izleyicisinin merakla takip ettiği Anthony Joshua-Tyson Fury karşılaşmasıyla ilgili açıklama yapıldı. İkilinin gerçekleşen her duruma rağmen Aralık 2020'de ringe çıkabileceği açıklandı.

21.03.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-13:14) Anthony Joshua-Tyson Fury Karşılaşması İçin Resmi Açıklama

Dünyada neredeyse hayatı durdurma noktasına getiren coronavirüs boksörlerin maçlarını da kötü etkiledi. 2020 senesi içerisinde herkesin merakla takip ettiği Anthony Joshua-Tyson Fury karşılaşmasının geleceği tartışılmaya başladı.

Avrupa basınında yapılan haberlerde, bütün gerçekleşen kötü durumlara rağmen iki ismin de Aralık 2020'de yüzleşmek istediği belirtildi.

Her ne kadar hem Joshua'nın hem de Fury'nin önünde denk gelmesi gereken dövüşler durdurulsa da Aralık 2020'de tekrardan karşılaşmak niyetindeler.

Organizatör Frank Warren yaptığı konuşmada Tyson Fury'nin Anthony Joshua ile aralık ayında maç yapmak istediğini bildirdi. Warren birçok kişinin bu karşılaşmayı beklediğini, ertelemelere rağmen her şey iyi giderse aralık ayında boksörlerin ringe çıkabileceğini vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal