Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Tamer Tuna!

Teknik adam arayışında Hikmet Karaman'dan maddi nedenler yüzünden vazgeçen Antalyaspor, Tamer Tuna'yla sözleşme yapacak.

03.01.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-12:19) Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Tamer Tuna!
Deneyimli teknik direktörle, prensipte anlaşma sağlayan Antalyaspor'da yapılacak son görüşmenin sonrasında Tamer Tuna ile 1.5 seneliğine sözleşme yapmayı düşünüyor.

Süper Lig kulüplerinden Antalyaspor, teknik adam arayışında hedefe çok yaklaştı. Hikmet Karaman ve Tamer Tuna'yle görüşmeler yapan Antalyaspor yönetim ekibi son sözü dün akşam yaptığı yönetim kurulu toplantısında söyledi. Gerçekleşen toplantıda Hikmet Hoca'nın ekonomik şartlarının takıma uymaması sebebiyle Tame Tuna hedef oldu.

Antalya ekibinin başkanı Ali Şafak Öztürk'ün de görüştüğü Tamer Tuna, bugün Antalyaspor'a görüşmeye gelecek. Antalyaspor Yönetiminin Teknik Direktör Tamer Tuna'yla yapacağı son kouşmada iki tarafında anlaşması halinde sözleşme imzalayacaklar. Antalya yönetiminin Tamer Tuna ile bir an önce sözleşme yapıp yarın takımın yapacağı kamp antrenmanlarında futbolcuların başında olması düşünülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal