Alman Yıldız Beşiktaş Yolunda!

Önümüzdeki sezon için transfer harekatına başlayan Beşiktaş, hücum hattına yapacağı ilk takviyeyi belirledi. Siyah beyazlı yönetim bu transfer için aradığı oyuncuyu Almanya’da buldu.

07.05.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-17:02) Alman Yıldız Beşiktaş Yolunda!

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Hamburg forması giyen Alman oyuncu Aaron Hunt ile ilgileniyor…

Siyah beyazlı yönetim, Alman oyuncunun transferi konusunda menajeri aracılığıyla temaslara başladı. Hamburg'un küme düşme potasında olması nedeniyle mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen 31 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'ın ilgisine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Gelecek sezonun transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan başlayan siyah beyazlılar, bu kapsamda son 2 sezondur transfer gündeminde bulunan Aaron Hunt’ı tekrar transfer listesine aldı.

Bundesliga takımlarından Hamburg forması giyen ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki 10 numarayla menajeri aracılığıyla temasa geçen Beşiktaşlı yöneticilerin, oyuncudan olumlu geri dönüş aldığı bildirildi.

Orta sahanın hücum anlamında her bölgesinde görev yapabilen Alman futbolcunun, Hamburg’un küme düşme potasında olması nedeniyle mutsuz olduğu ve ayrılma kararı aldığı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncunun kariyerine Türkiye’de Beşiktaş formasıyla devam etmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında…

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal