Miguel Lopes Terim’den Özür Diledi!

Dün akşam oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor – Galatasaray karşılaşmasında Fatih Terim’le sözlü bir diyaloğa giren ev sahibi takımın Portekizli oyuncusu Miguel Lopes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla özür diledi.

07.05.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-16:58) Miguel Lopes Terim’den Özür Diledi!

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor’un Galatasaray’ı ağırladığı karşılaşmanın sonlarına doğru bir pozisyondan ötürü Fatih Terim ile diyaloğa giren ve bir harekette bulunan Miguel Lopes, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

Teleset Mobilya Akhisarsporlu Miguel Lopes, dün oynanan Galatasaray ile oynanan maçın 87. dakikasında taç çizgisi kenarında Fatih Terim'i hakeme şikayet ederek "Çok konuşuyor" imasında bulunan bir harekette bulunmuştu. Portekizli oyuncu bu hareketine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

Lopes, yaptığı hareket nedeniyle özür dilerken, "Tebrikler takım. Yenilgiye rağmen aslanlar savaşçılar gibi mücadele ettik. Şimdi başımızı kaldırmamız lazım takım olarak hedefimize ulaşmamız lazım. Fatih Terim'e olan hareketimden dolayı da özür dilerim. Bunlar maç esnasında olabilecek hareketler fakat düşündüğümüz zaman sağlıklı yanlış olduğunu anlıyor insan." notunu paylaştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal