Ali Koç: Takımda Olumlu Değişiklikler Gözlemliyoruz

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi için bir yazı kaleme aldı.

06.01.2019-12:54 - (Son Güncelleme: 06.01.2019-12:48) Ali Koç: Takımda Olumlu Değişiklikler Gözlemliyoruz

Kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nde bir yazı kaleme alan Başkan Ali Koç, taraftarlara seslendi:

"Sevgili Fenerbahçeliler; Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2018 yılı Fenerbahçemiz açısından çok önemli gelişmeleri ve değişiklikleri beraberinde getirdi. Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz Seçimli Olağan Genel Kurulumuzda, şahsıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma gösterdiğiniz yoğun teveccühle göreve başladık. Desteklerinizle başladığımız görevimizin ilk altı aylık döneminde; sportif, idari, mali ve finansal konulardaki yapısal değişikliklerin ilk adımlarını gerçekleştirdik. Kulübümüzün tüm dinamiklerinde yapılanma süreçleri devam ederken, Futbol A Takımımızın üst üste aldığı kötü sonuçlar hepimizi derinden üzdü."

Taraftarın gösterdiği onca emek çektiği onca cefaya rağmen Fenerbahçe'nin şu anki sıralamada olmasının kabul edilebilir hiçbir tarafı olmadığını söyleyen Koç, "Yeri gelmişken burada taraftarlarımıza özel bir teşekkürü ifade etmek istiyorum. Sezonun ilk yarısına bakıldığında; maçlarımızda 35 bin 801 taraftar ortalaması ile desteklerini gösteren taraftarlarımızla ilk yarının en fazla seyirci ortalamasına sahip takımı Fenerbahçemiz oldu. Taraftarlarımızın bu yüksek aidiyeti ve inancı, bu zorlu süreçte göstermiş oldukları sabır ve inanç geleceğimizin en önemli teminatı olacaktır." dedi.

Yeni yılla ilgili taraftarlara umutlu olmalarını söyleyen Ali Koç, "Birlik ve beraberlikle kenetlenen camiamızın sonsuz desteği ile zorlukları aşıp tüm branşlarımızda başarı için çalışacağımız bu yeni yılda, Fenerbahçemiz için her şey çok daha güzel olacak. Büyük Fenerbahçe Ailemizin tüm bireylerinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; ülkemiz ve camiamız için sağlık, mutluluk, huzur dolu, barış ve kardeşliğin ön planda olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum." sözleri ile yazısını sonlandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal