Aytemiz Alanyaspor, Ozan Tufan'la Sözleşme İmzaladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe'den Ozan Tufan’ı renklerine bağladığını duyurdu.

05.01.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-17:26) Aytemiz Alanyaspor, Ozan Tufan'la Sözleşme İmzaladı!

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 18 puanla 14. sırada kapatan Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı bırakılan Ozan Tufan’ı sezon sonuna dek kiraladığını açıkladı.

Akdeniz temsilcisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla transferi duyururken, "Aytemiz Alanyasporumuza hoş geldin Ozan" ifadesini kullandı.

23 yaşındaki orta saha için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlenirken, törende Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da yer aldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, başkan Hasan Çavuşoğlu ve teknik direktör Sergen Yalçın’a teşekkür ederken, “5-6 aylık bir dönemde beni takımda görmek istedikleri için teşekkür ederim. Başkanım ve hocamın beklentilerini fazlasıyla karşılayacağımı söylemek istiyorum. Futbolu çok özlediğimi, uzun zamandır futbola hasret kaldığımı buradan belirmek istiyorum. Kendimi bu dönemde psikolojik ve fiziksel olarak iyi hazırladığım düşüncesindeyim. Bunu sahaya yansıtacağım ve bunun da Alanyaspor’a yansıyacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal