32. Hafta Başakşehir Sivasspor Maçıyla Start Alıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın açılış karşılaşmasında Medipol Başakşehir, yarın Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak.

03.05.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-10:21) 32. Hafta Başakşehir Sivasspor Maçıyla Start Alıyor!

Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor. Saat 20.00'de 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Ev sahibi Medipol Başakşehir, 32. haftaya ligin zirvesinde bulunan Galatasaray'ın 1 puan gerisinde, 65 puanla ikinci sırada girerken, ligde oynadığı son iki karşılaşmadan galip ayrılan Demir Grup Sivasspor ise haftaya 47 puan ve averajla 7. sırada başladı.

İki ekip arasında sezonun ilk devresinde Sivas'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

BAŞAKŞEHİR’DE EKSİK ÇOK

Medipol Başakşehir'de bu karşılaşma öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Sivasspor karşısında, turuncu-lacivertli takımda sarı kart cezaları nedeniyle Emmanuel Adebayor ve Mahmut Tekdemir forma giyemeyecek.

Sol ayağında kemik ve yumuşak doku tramvası oluşan ve tedavisi devam eden Arda Turan ile sakatlığı düzelen, son antrenmanda da takımla çalışan Stefano Napoleoni'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

ÜÇ OYUNCU SINIRDA

Ev sahibi takımda Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesi Junior Caiçara, İrfan Can Kahveci ve Kerim Frei, sarı kart cezası sınırında bulunan oyuncular… Bu üç fubolcu, Sivasspor karşısında kart görmeleri durumunda, ligin 33. haftasındaki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal