Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan Tarihi Adım!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasındaki tatsızlıkları ortadan kaldırmak adına yarın Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve yönetim kurulunu ziyaret edecek.

03.05.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-16:47) Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'ndan Tarihi Adım!

Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında yaşanan olumsuzlukların ortadan kalkması için yeşil-mavili kulübün Süper Lige dönüşünü kutlamak üzere yarın, Başkan Hasan Kemal Yardımcı ve yönetim kurulunu ziyarette bulunacak.

Bordo mavililerin resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere Çaykur Rizespor’un geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’den düşmesine ilişkin; bazı çevrelerin dayanaksız iddialarıyla gerçek sporseverleri derinden üzen olumsuz gelişmeler yaşanmıştır.

İki komşu şehre ait camiaların dostluğuna gölge düşürecek her türlü eylem ve söylemden rahatsızlık duyduğumuzun altını çizerken, Çaykur Rizespor’un Başkanı Sayın Hasan Kemal Yardımcı’nın, bu durumun ortadan kalkması adına katkıda bulunacak beyan ve çabalarını çok önemsediğimizi vurgulamak isteriz.

Eski günlerdeki dostluk ilişkilerinin temelini yeniden atacağına inandığımız bu girişim dışında, bu konuda Trabzonspor olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumuzu, bu güzide takımımızın şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig’e dönüşünü kutlamak amacıyla yarın 14.00’de Hasan Kemal Yardımcı ve yönetim kurulunu ziyaret edeceğimizi kamuoyuyla saygıyla paylaşıyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal