Sosyal Medyadaki Bu Görüntüler İnsanlık Ölmüş Dedirtti!

Afyonkarahisar’da yolda kendi halinde uyuyan köpeğin başına gelenler görenlere bu kadar da olmaz dedirtti.Sokak ortasında kendi halinde uyuyan köpeğin başına öyle şeyler geldi ki! Detaylar haberimizde.

09.12.2021-09:28 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-09:49) Sosyal Medyadaki Bu Görüntüler İnsanlık Ölmüş Dedirtti!

Uyuyan köpeği fark etmeyen minibüs şoförü köpeği ezdi. Minibüsün altından can havliyle çıkıp kurtulan talihsiz köpek,bu defa da başka bir şahsın trafik dubası ile saldırısına maruz kaldı. Güvenlik kameralarına an be an yansıyan bu görüntüler izleyenlere insanlık bitmiş dedirtti!

SADECE UYUYORDU EZİLMEKTEN ZOR KURTULDU

Görenlerin yüreklerini burkan olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken,  olay sosyal medyada özellikle hayvan severler tarafından çok büyük tepki ile karşılandı. Görüntülerde yoldan geçen bir minibüsün kendi halinde uyumakta olan bir köpeği ezdiği kaydedildi. Minibüs şoförü köpeği fark edince durdu. Köpek daha sonra minibüsün altından, tampon ve lastik kenarından çıkmayı başararak kaldırıma çıktı.

TRAFİK DUBASIYLA ACIMASIZCA SALDIRDI

Minibüsün altında ezilmekten güçlükle kurtulan köpek korku içinde oradan oraya kaçışırken bu defa da çevrede ki bir dükkandan çıkan şahsın trafik dubası ile saldırısına uğradı. Acımasız şahıs eline geçirdiği trafik dubasını büyük bir hışımla köpeğe fırlattı. Dubanın isabet ettiği köpek acılar içinde kalarak bir süre yerde süründü.

CANINI ZOR KURTARDI

Daha sonra ayağa güçlükle kalktığı gözlenen köpek can havliyle olay yerinden kaçtı. Köpeğin durumunun ne olduğuna dair henüz bir bilgi yokken, acımasız şahsın köpeğe neden trafik dubası ile saldırdığı ise merak konusu oldu. Sosyal medyada paylaşılan güvenlik kamerası görüntüsü ise izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal