Sosyal Medya Çılgınlığı! Meğer Uçakta Herkes İnince Hostesler...

Dünyanın dört bir yanında başlayan akıma hosteslerde dahil oldu. Uçuş görevlileri, pilotla ve yolcular olmadığı zamanlarda birbirinden ilginç pozlar vererek sosyal medyada paylaşıyorlar.

11.12.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-17:19) Sosyal Medya Çılgınlığı! Meğer Uçakta Herkes İnince Hostesler...

Uçak yolculuklarında kabin görevlilerinin ciddiyetini bilmeyenimiz yoktur. Kendilerine yüklenen görevleri titizlikle yerine getirmeye çalışan uçuş görevlileri, kimsenin olmadığı zamanlardaki halleri görenleri şaşkına çevirdi. 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir çılgınlıkla karşı karşıya kalıyoruz. Instagram üzerinden yayılan akım bu kez de uçaklarda görüldü.

Birbirinden ilginç pozları Instagram hesapları üzerinden paylaşan hostesler, sosyal medyayı salladı. Dünyanın dört bir yanından hosteslerin de dahil olduğu bu ilginç akıma, öyle pozlar çekilerek paylaşılıyor ki kimi hosteslerin bu konuda fazla ileri gittiği söylenebilir.

KISKANDIRAN POZLAR

Birbirlerini kıskandırırcasına pozlar veren hosteslerin sayıları gittikçe artıyor. Hosteslerin, Instagram üzerinden yaptıkları paylaşımların daha nereye kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 

AKIM ÇILGINLIĞI

Herkesin ciddi bildiği kabin görevliler meğerse yolcular indiğinde birbirinden ilginç verdiği pozlarla birbirlerini kıskandırıyormuş. Üstelik ise bu pozları hiç çekinmeden sosyal medya hesaplarında paylaşım yapıyorlar. Her taraftan hosteslerin katıldığı akıma, büyük bir katılım mevcut ancak bu durumun ne kadar süreceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal