Hamburger Sandılar Balık Çıktı! Sosyal Medya Bu Görüntüleri Konuşuyor

Rus balıkçı Roman Fedortsov, denizin metrelerce altında balık avlıyor. Balıkçı, avlama sırasında tuhaf görünümlü deniz canlıları da yakalayabiliyor. İşte onlardan biri var ki, şu sıralar sosyal medyayı oldukça meşgul ediyor…

03.12.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-18:05) Hamburger Sandılar Balık Çıktı! Sosyal Medya Bu Görüntüleri Konuşuyor

Görüntüsü bir hayli ilginç olan balığı kimisi hamburgere benzetirken kimisi ise donut’ı andırdığını düşünüyor. Daha önce görülen hiçbir canlıya benzemeyen bu balıkların görüntüleri, Rus bir fotoğrafçı tarafından çekildi. 

DİŞLİ ÇİZBURGERE BENZETİLDİ

39 yaşındaki Rus Balıkçı denizde morina, mezgit balığı ve uskumru arıyor olsa da bazen yüzeyin metrelerce altında da balık avlıyor. Bununla birlikte tuhaf görünümlü deniz canlıları da yakalayan balıkçı, son olarak sosyal medyada ‘Dişli çizburger’e benzetilen bir deniz canlısı yakaladı. Rus fotoğrafçının çektiği fotoğraflardan bir diğeri de ‘Reçelli donut'a benzetildi. Bunlar, Roman’ın çektiği ve internette sansasyon yaratan fotoğraflardan yalnızca iki tanesi. 

BALIK OLDUĞUNU ANLAMADI

Fotoğrafları sosyal medya paylaştığı andan itibaren takipçi sayısı giderek artan Fedortsov,’un çektiği görüntüleri görenler hayrete düşüyor. Instagram kullanıcıları, gönderinin altına çizburgere benzetmesi yaptı. Sosyal medya kullanıcılarından biri gönderinin altına ‘Vay canına, bunun bir balık olduğunun farkında bile değildim’ yorumunu yaparken başka biri ise ‘Fotoğrafı ilk gördüğümde tavuklu sandviçe baktığımı sandım’ dedi. 

Rus balıkçı, denizde bulduğu değişik görünüme sahip balıkların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşması üzerine ünlü oldu. 


HEPSİ KENDİNE GÖRE GÜZEL

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yapılan ‘çirkin canavarlar’ yorumlarına katılmadığını dile getiren Fedortsov, ‘Bu yaratıkların hepsi kendilerine göre güzel’ ifadelerini kullandı.

ÇOĞU DAHA ÖNCE KEŞFEDİLMEMİŞ

Genellikle Rusya'nın Arktik Okyanusu'na açılan kuzey kıyılarındaki Barents Denizi'nde balık tuttuğunu dile getiren Roman, dünyanın diğer bölgelerine de seyahat ettiğini söylüyor. Roman, okyanusun metrelerce altında bulduğu balıkların çoğunun daha önce keşfedilmeyen türler olduğunu ifade etti. 

ASLINDA BU GİBİ ŞEYLER ÇOK NADİR OLUYOR

Daha önce Rus medyasına konuşan balıkçı, "Bütün balıklar kendilerine göre güzeldir. 'Korkunç' veya 'çirkin' olduklarını asla düşünmüyorum. İnsanlar sıra dışı deniz canlılarına çok ilgi gösteriyor” demişti. Röportajda Roman, "İnsanlar, her trolle birlikte bir sürü olağandışı balık örneği yakaladığımızı sanıyor. Aslında durum bundan çok uzak. Bu gibi şeyler çok nadir oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

YÜZ BİNLERCE KİŞİ TAKİP EDİYOR

Paylaştığı fotoğrafların viral olması nedeniyle Roman Fedortsov'un sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesi oluşturdu. Rus fotoğrafçıyı Instagram'da 644 bin, Twitter'da ise 137 bin kişi takip ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal