Son şampiyon Kayseri’de sahne alıyor: Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz nereden izlenir? Kayseri GS maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Futbol severler bu zorlu maçı canlı ve şifresiz izlemek için Kayseri GS maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar araştırmaları yapıyor. Peki Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz nereden izlenir? İşte detaylar...

12.08.2023-12:17 - (Son Güncelleme: 12.08.2023-12:17)

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında son şampiyon Galatasaray deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dolu dizgin ilerleyen sarı kırmızılılar ligde de yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Öte yandan futbol severler ise Kayserispor GS maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar, Kayseri Galatasaray şifresiz canlı izle gibi terimleri arama motorlarından sorguluyor.

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman?

Kayserispor Galatasaray maçı bugün saat 21.45’te RHG Enerjitürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma canlı olarak Bein Sports’ta ekranlara gelecek. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler olacak.

Kayserispor Galatasaray

Kayserispor Galatasaray maçı şifresiz nereden izlenir?

Süper Lig’de bu akşamın en önemli maçı olan Kayserispor Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar futbol severlerin aklını meşgul ediyordu. İşte Kayseri Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar:

Ukrayna: MEGOGO Football 4

Slovakya: Sport 1 CZ/SK

Rusya: Telekanal Futbol

Portekiz: Sport TV5, Sport TV Multiscreen

Kayserispor - Galatasaray muhtemel ilk 11’ler:

KAYSERİSPOR

Bilal, Gökhan, Attamah, Kolovetsios, Carole, Baran Ali, Uzodimma, Kemen, Cardoso, Mane, Thiam

GALATASARAY

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Bakambu

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal