Son dakika: Bakan Koca'dan flaş açıklama! Bilim Kurulu toplantı tarihi ertelendi

Gelen son dakika bilgilerine göre bugün içerisinde yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısının ertelendiği açıklandı. Paylaşılan yeni bilgilere göre Bilim Kurulu toplantısının 27 Nisan'da yapılacağı belirtildi.

20.04.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-11:10) Son dakika: Bakan Koca'dan flaş açıklama! Bilim Kurulu toplantı tarihi ertelendi

Nisan ayında yapılacak Bilim Kurulu toplantısı için geri sayım devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla toplantının içeriğiyle alakalı bazı sinyalleri vermişti. Peki söz konusu Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Hem maske yasağıyla hem de karantinalarla ilgili önemli kararların alınması beklenen toplantı hakkında tüm merak edilenler..

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman?

Bursa Valiliği'ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu açıklamada "Bu hafta çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu'muzda salgında gelinen noktayı ve mevcut tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır." demişti. Fakat bugün gelen son dakika bilgisine göre toplantının bir sonraki haftaya yani 27 Nisan Çarşamba gününe ertelendiği duyuruldu.

Son dakika: Bilim Kurulu toplantısı ertelendiği açıklandı!

Bilim Kurulu saat kaçta toplanacak?

Bilim Kurulu toplantısının saat kaçta gerçekleştirileceği yetkili isimler tarafından henüz açıklanmadı. 

Maske yasağı kalkacak mı?

Bu toplantıda Türkiye’deki maske yasağıyla ilgili önemli kararların alınması bekleniyor. Okullardaki maske kullanımı da dahil olmak üzere bu konu masaya yatırılacak. Öte yandan karantina kurallarıyla alakalı genişlemeler de söz konusu olabilir. 

Bakan Koca “en önemli toplantılarından biri” demişti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen hafta Sakarya Valiliği'ne bir ziyaret gerçekleştirmiş ve sonrasında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Koca, "En kötü günlerimiz geride kaldı. Bilim Kurulu en önemli toplantılarından birini yapacak. Özellikle Maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu toplantısında ele almış olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal