Son antremanda yer almışlardı: Galatasaray’a Icardi ve Yusuf Demir’den kötü haber

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda ligin lideri Adana Demirspor ile karşılaşacak Galatasaray’a Mauro Icardi ve Yusuf Demir’den kötü haber geldi. İki oyuncunun da sakatlıkları sebebiyle kamp kadrosuna dahil edilmedi. İşte detaylar...

30.09.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 30.09.2022-16:27)

Yıldız transferleriyle bu sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, hafta sonunda şu ana kadarki en kritik karşılaşmalardan birisi olan Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah Adana’ya gitmeden önceki son antremanını gerçekleştiren sarı kırmızılılarda Mauro Icardi ve Yusuf Demir’den teknik heyeti üzecek bir haber geldi. Her iki oyuncu da ağrıları sebebiyle Adana deplasmanına götürülmedi. 

Son antremanda yer almışlardı

Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen idmana katılan Icardi ile Yusuf Demir, takımal beraber çalışsa da teknik direktör Okan Buruk iki oyuncuyu da Adana Demirspor deplasmanına götürmedi. 

Icardi ve Yusuf Demir

Ayrıca Mathias Ross, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir maç kadrosuna alınmayan diğer isimler oldu. 

Kulüpten açıklama geldi

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Hafif sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Yusuf Demir kamp kadrosunda yer almamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal