Beşiktaş Fenerbahçe maçında deplasman yasağı olacak mı? Derbiye misafir takım taraftarları giremeyecek mi?

Bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli taraftarların stada girip giremeyeceği sorusu, futbol severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçında deplasman yasağı olacak mı? Derbiye misafir takım taraftarları giremeyecek mi? Soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

29.09.2022-18:33 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-18:33) Beşiktaş Fenerbahçe maçında deplasman yasağı olacak mı? Derbiye misafir takım taraftarları giremeyecek mi?

Milyonlarca futbol severin büyük bir heyecan içerisinde takip edeceği Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin öncesinde Fenerbahçe taraftarlarının Pazar günü oynanacak olan dev derbiye girip giremeyeceği sorusu gündemin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Taraftarlar ‘’Beşiktaş Fenerbahçe maçında deplasman yasağı olacak mı? Derbiye misafir takım taraftarları giremeyecek mi?’’ sorularının yanıtlarını öğrenmek için arama motorlarını kullanıyor. 

Beşiktaş Fenerbahçe maçında deplasman yasağı olacak mı? 

2 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesi İstanbul Valiliği’nden bir açıklama geldi. 

Valilikten yapılan açıklamada, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı ilgilendiren önemli bir karar alındı.una göre Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak derbilere misafir takım seyircisi alınmayacak. Bu karar hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak. 

Beşiktaş Fenerbahçe maçı deplasman yasağı

Derbiye misafir takım taraftarları giremeyecek mi?

İstanbul Valiliği’nin deplasman yasağı hakkındaki açıklaması şu şekilde:

"İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Fenerbahçe A.Ş. kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal