TRT 1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi 3. sezon oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat’ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda dizi severlerin araştırmaları devam ediyor. Peki TRT 1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi 3. sezon oyuncuları kimler? Soruların yanıtı haberimizde...

29.09.2022-18:23 - (Son Güncelleme: 29.09.2022-18:23)

Geride kalan 2 sezonda izleyenlerin beğenisini kazanan yapımlar arasında olmayı başaran Teşkilat dizisinin yeni sezon araştırmaları, 3. sezon tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla beraber iyiden iyiye arttı. Tims&B Productions’ın yapımcılık görevini üstlendiği dizinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağını ve yeni sezonda hangi oyuncuların ekranlarda görüleceğini öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki TRT 1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisi 3. sezon oyuncuları kimler?

TRT 1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yeni sezon fragmanı yayınlanan Teşkilat’ın 3. sezonunun ne zaman başlayacağı sorusu da böylece netleşti. Buna göre Teşkilat dizisi 3. sezonu, 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında başlayacak. 

Teşkilat dizisi

Teşkilat dizisi konusu nedir?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir. Deneyimli istihbaratçı Mete Bey öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.

Teşkilat dizisi 3. sezon oyuncuları kimler?

Teşkilat dizisinin yeni sezonunda yer alacak olan oyuncular şu şekilde:

Deniz Baysal Yurtcu - Zehra Balaban

Serdar Yeğin - Uzay Çelenkli

Ahmet Uğur Say - Gürcan Yücesoy

Atılay Uluışık - Sermet

Gürkan Uygun - Yıldırım Koral/Efkar

Turgut Tunçalp - Halit Gür

Yeni Oyuncular;

Murat Yıldırım - Ömer Atmaca

Yunus Emre Yıldırımer - Korkut

Levent Can - David

Yunus Narin Francis

Seren Deniz Yalçın - Helen Hartley

Ebru Nil Aydın - Sacide

Cansu Tuman - Celine

Ergün Metin - Bedro

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal