Son 10 Yılın En İyi Komedi Filmleri

Coronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmayan sinemaseverler için son 10 yılın en iyi komedi filmlerini listeledik.

14.05.2020-14:30 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-14:15) Son 10 Yılın En İyi Komedi Filmleri

Hemen hemen herkesin kendiyle baş başa kaldığı coronavirüs salgınında hepimiz kendi hayatımızın muhasebesini yaptık. Sevdiğin arkadaşlarınla muhabbet etmek, sarılmak, bir kafede kahve içmenin bile ne kadar değerli olduğunu anladığımız corona günlerinde bazılarımızın psikolojisi bozulsa da bazılarımız da tek başına da mutlu olabildiğini gördü.

Karantina günlerinde 4 duvar arasına sıkışanların en çok ihtiyacı olan şey birazcık moral. Biz de sizler için keyfinizi biraz olsun yerine getirecek komedi filmleri listeledik. Evde ne izlesem diye düşünenler için işte komedi dolu listemiz...

AYI TEDDY (2012)

Seth MacFarlane'in yönettiği filmde 8 yaşındaki John bir Noel gecesi sevgili oyuncak ayısının canlanmasını, kendisiyle konuşmasını diler ve ertesi sabah en iyi arkadaşı olan oyuncak ayı Ted, konuşan canlı bir ayıcığa dönüşür. John artık yalnız değildir aksine çok mutludur ama kendisiyle beraber ayıcığının da büyüyeceğini hesaba katmamıştır.

OYUN GECESİ (2018)



Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'in yönettiği filmde bir grup arkadaş her maç akşamı bir araya gelirler. Yine bu geleneğin sürüp gittiği bir akşam yeniden bir aradadırlar. Ancak yaşanan olaylar sonucu kendilerini bir anda gizemli bir cinayeti çözmeye çalışırken bulacaklardır.

DEADPOOL (2016)



Tim Miller'ın yönettiği komik bir süper kahramanı izleyeceğimiz filmde eski bir Özel Kuvvet askeri olan Wade Wilson, üzerinde uygulanan zorlu bir deney sonucu hızlı bir şekilde kendini iyileştirme gücüne sahip Deadpool olunca olaylar gelişir.

BÜYÜK BUDAPEŞTE OTELİ (2014)



Yönetmenliğini Wes Anderson'ın üstlendiği filmde ünlü bir Avrupa otelinde profesyonel görevli olarak çalışan Gustave ve lobi görevlisi olarak çalışan Mustafa’nın komik maceralarını ele alıyor.

BENİM KOMŞUM BİR MELEK (2014)

Theodore Melfi'nin yönettiği filmde bekar bir anne olan Maggie çalıştığı hastanede uzun saatler mesai yapmak zorunda kalınca oğlunu komşusu Vincent’a emanet eder. Günler geçtikçe alkole ve kumara düşkünlüğü ile bilinen emekli, huysuz bir adam olan Vincent ile Oliver arasında sıra dışı bir ilişki doğar.

VURGUNCULAR (2016)



Diveroli ve Packouz'un gerçek öykülerinden esinlenen filmde iki yakın arkadaş genç yaşlarına rağmen küçük girişimlerin Amerikan Ordu ihalelerine girmelerine imkan tanıyan bir fırsatı kullanarak kendileri için önemli miktarda para kazanırlar. Ancak Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için girdikleri 300 milyon dolarlık ihaleyi kazanmaları, bütün gözlerin üzerlerine dönmesine neden olur.

SORRY YO BOTHER YOU (2018)



Boots Riley'in yönettiği filmde tele pazarlamacı olan Cassius Green, iş alanında başarıya ulaştıran bir anahtar bulur fakat bu anahtar onu dehşet verici bir evrene sürükleyecektir.

AJAN (2015)



Paul Feig'in yönettiği filmde, CIA'de masa başı çalışan bir analist ilk kez sahaya adım atacağı bir görevde içindeki tüm potansiyeli açığa çıkararak fark etmediği yeteneklerini keşfeder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal