Skype Arka Plan Bulanıklaştırma Nasıl Yapılır?

Son yıllarda pek çok alternatifi gelişse de Skype, hiç şüphesiz en çok tercih edilen görüntülü konuşma uygulamasıdır. Uygulamaya gelen yeni özellik olan arka plan bulanıklaştırmanın nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki arka plan bulanıklaştırma özelliği nasıl kullanılır ve ayarlanır?

21.01.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-12:17) Skype Arka Plan Bulanıklaştırma Nasıl Yapılır?

Sesli ve görüntülü konuşma uygulaması Skype'da kullanıcılara yeni bir özellik sunuldu. Bir toplantı esnasında ya da herhangi bir görüşmede etraftaki eşyalar dikkat dağıtıcı olabilir. Bunu önlemek için sunulan yeni özellikte arka planı bulanıklaştırmak mümkün. Peki arka plan nasıl bulanıklaştırılır? Skype arka plan bulanıklaştırma nasıl yapılır?

SKYPE ARAMASINDA ARKA PLAN BULANIKLAŞTIRMA 

Algoritmalarının istenilen şekilde çalışabilmesi için kameradan belirli bir mesafe uzaklıkta (1,5 metre) olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Bu özellik Skype masaüstü uygulamasında mevcuttur ancak tüm cihazlarda çalışmayacaktır.

Microsoft Teams’de olduğu gibi, arka plan bulanıklaştırma yalnızca bir masaüstü bilgisayardaki alıcıya çağrı yapıldığında çalışır. Alıcı 'Skype'ı bir cep telefonunda kullanıyorsa arka planı bulanıklaştırma seçeneğini uygulayamaz. Microsoft, bu seçeneği daha fazla cihaza getirmek için üzerinde çalışmalar yürütüyor.

SKYPE ARKA PLAN NASIL BULANIKLAŞTIRILIR?

1) Skype'a giriş yapın.

2) Mevcut kişilerinizden herhangi biriyle görüntülü sohbet başlatın.

3) Seçeneklerin bir listesini almak için kamera akışına sağ tıklayın.

4) 'Arka Planımı Bulanıklaştır' seçeneğine tıklayın.

Alternatif seçenek:

1) Skype’ı açın.

2) Çağrı ekranına gidin.

3) Çağrı ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan dişli simgesine tıklayın.

4) 'Ses ve Görüntü Ayarları' menüsüne tıklayın.

5) Arka planı bulanıklaştırma seçeneği burada mevcut olacaktır.

Bu adımlar, arka planınızın artık bulanık olmasını ve arayanın daha net bir odağa getirilmesini sağlar. Bulanıklaştırma seçeneğinden çıkmak için aynı yolu izleyebilir ve 'Arka Planımın Bulanıklığını Kaldır'a tıklayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal