Whatsapp Gizlilik Sözleşmesi Nasıl İptal Edilir? Whatsapptan Geri Adım!

Çok konuşulan Whatsapp sözleşmesi iptal etme kararı hakkında merak edilen açıklama geldi. Peki, Whatsapp gizlilik sözleşmesi nasıl iptal edilir? Whatsapp gizlilik sözleşmesi iptal etme nasıl yapılır?

16.01.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 16.01.2021-09:08) Whatsapp Gizlilik Sözleşmesi Nasıl İptal Edilir? Whatsapptan Geri Adım!

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan Whatsapp uygulamasından geri adım geldi. Yeni sözleşme kararı hakkında açıklamada bulunan Whatsapp, gizlilik sözleşmesi kararını ertelediğini duyurdu. Peki Whatsapp gizlilik sözleşmesi nasıl iptal edilir? Sözleşmeyi iptal etmek mümkün mü?

8 Şubat 2021'e kadar kullanıcılarına süre veren ve Facebook'un gizlilik verilerine ulaşması yönünde tartışmalara sebep olan Whatsapp'ın yeni kararı sonrası, sözleşmeyi iptal etme gündeme geldi. Whatsapp'ın yeni gizlilik sözleşmesi hakkında yaptığı açıklamaya göre, 'Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek' denildi. 

WHATSAPP SÖZLEŞME İPTALİ NASIL YAPILIR?

WhatsApp sözleşmesi iptali için henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak hesabı silip, uygulamayı yeniden yüklemek sözleşme iptali için etkili olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal