Facebook Kapanacak mı? Facebook Türkiye'den Çekiliyor mu?

Sosyal medya platformlarının Türkiye'ye temsilci atama konusu uzun süredir gündemdeydi. Facebook, Twitter gibi platformların Türkiye'ye temsilci ataması bekleniyordu. Türkiye'den konu ile ilgili açıklama geldi. Facebook kapanacak mı?

18.01.2021-17:07 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-17:07) Facebook Kapanacak mı? Facebook Türkiye'den Çekiliyor mu?

Facebook Türkiye'ye temsilci atayacak mı? Facebook kapanacak mı? Facebook, yeni düzenlemeler doğrultusunda Türkiye'de temsilci olarak bir tüzel kişilik atama sürecinin başladığını ilan etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook ve Instagram'ın, Türkiye'de temsilcilik açacaklarını bildirdiklerini söyledi.

FACEBOOK KAPANACAK MI?

Facebook, Türkiye'ye temsilcilik açma konusunda kararını ilan etti ve yasal bir temsilci atanması sürecinin başladığını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook ve Instagram'ın, Türkiye'de temsilcilik açacaklarını bildirdiklerini söyledi ve konuyla alakalı, 'Temsilcilerini bildirmeyen Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel bir haber bekliyoruz.' açıklamasında bulundu.

Dev sosyal medya platformu Facebook Türkiye'ye temsilci atama konusunda karara vardı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'Yasadan etkilenen diğer bazı şirketler gibi, yeni düzenlemeler doğrultusunda Türkiye'de temsilci olarak bir tüzel kişilik atama sürecini başlatmaya karar verdik' denildi.

FACEBOOK'UN KARARI SONRASI TÜRKİYE'DEN İLK AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook ve Instagram'ın, Türkiye'de temsilcilik açacaklarını bildirdiklerini söyleyerek, 'Temsilcilerini bildirmeyen Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel bir haber bekliyoruz.' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal