Siyah Noktalara Elveda Dedirten Maske Tarifleri

Domates, A, C ve E vitaminlerinin yanı sıra demir ve potasyum gibi çok miktarda vitamin ve mineral içerir. Tüm bu mineral ve vitaminler cildinize iyi gelecek etkilere sahiptir. Domates sizin mucizeniz olacak.

29.01.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-11:05) Siyah Noktalara Elveda Dedirten Maske Tarifleri

CİLT AYDINLATAN DOMATES LİMON MASKESİ

Lekeleri mi yoksa sadece ten renginizi mi hafifletmek istiyorsunuz? Domates ve limon maskesi tüm ihtiyacınızı karşılıyor! Hem limon hem de domates, sivilce izlerini hafifleten doğal cilt aydınlatma özelliklerine sahiptir.

Malzemeler

1/2 olgun domates

1/2 çay kaşığı limon suyu

Hazırlanışı

1/2 domatesi bir püre haline getirin. Domates püresini 1/2 çay kaşığı taze limon suyuyla karıştırın. Temiz bir pamuk kullanarak karışımı yüzünüzün her yerine uygulayın. 10 ila 15 dakika bekletin. Süre dolduğunda soğuk suyla durulayın ve sonrasında kurutun. 


AKNELERE ELVEDA DEDİRTEN DOMATESLİ BALLI MASKE

Donuk cildi parlatıcı domates ve bal maskesi ile aydınlatın. Domates, cildinizi hafifçe bronzlaştırabilen zengin bir likopen içeriğine sahiptir ve size ışıltılı bir görünüm verir. Domates ayrıca cildinizi UV ışınlarından koruyarak onu doğal bir güneş kremi haline getirir. Balın cildi aydınlatma ve parlatma özellikleri vardır. Akneyi temizler ve daha fazla akne oluşumunu önler. Akne izlerinin, lekelerin ve koyu lekelerin solmasına yardımcı olur. Yaşlanmayı yavaşlatır.

Malzemeler

1/2 olgun domates

1 yemek kaşığı bal

Hazırlanışı

Pürüzsüz bir püre elde edene kadar domatesleri karıştırın. Balı karıştırın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze uygulayın. Karışımın derinlere inmesi için 15 dakika oturun. Süre dolduğunda soğuk suyla yıkayın. Yüzünüzü kurulayın.


SİYAH NOKTA GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTAN SALATALIKLI DOMATES MASKESİ

Cildinizi ferahlatıcı ve nemlendirici salatalık ile gençleştirin. Hem salatalık hem de domates büyük gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olan doğal büzücülerdir. Salatalık yüzde 95 sudan oluşur ve yağlı cildi nemlendirir, daha fazla yağlanmayı önler. Kuru, solmuş cildi nemlendirerek eski pürüzsüzlüğüne kavuşturur.

Malzemeler

1/2 olgun domates

1/4 salatalık

Hazırlanışı

1/4 salatalığı yıkayıp soyun. 1/2 domates ile ince bir püre haline getirin. Karışımı nazik dairesel hareketlerle cildinize uygulayın. 15 dakika bekletin. Soğuk suyla durulayın. Kurulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal