03.10.2020-14:57 (Son Güncelleme:28.03.2024-21:04)


1

Kimi zaman hava durumları, kimi zaman tüketilen besinler ciltte değişikliğe sebep olabilmekte. Cilt için tüketilen besinlerin önemi oldukça yüksektir fakat maskeler ile cildimizi sağlığına kavuşturmamız da mümkün. Hem etkili hem de kolay üç maske tarifi sizlerle...



2

YAĞLI CİLTLER İÇİN MASKE

YAĞLI CİLTLER İÇİN MASKE

MALZEMELER Muz Bal YAPILIŞI Yağlı ciltler için muz kullanmak çok bilindik yöntemlerden sayılmaz. Muz ciltteki sebumu dengeler ve fazla yağı alarak cildi sıkılaştırır. Muz ile antiseptik özelliği olan balı macun haline getirin. Cildin parlamasından kurtulmak işte bu kadar basit.



3

MAT VE YORGUN CİLTLER İÇİN MASKE

MAT VE YORGUN CİLTLER İÇİN MASKE

MALZEMELER 1 çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı bal yarım salatalık püresi biraz da yulaf ezmesi YAPILIŞI Tüm malzemeleri bir kapta güzelce karıştırarak hazırlayın. Bu maske, hem cildinizi yenileyecek, hem de canlandırıcı etkiye sahip içeriğiyle cildinize ışıltı verecek.



4

AVOKADO MASKESİ

AVOKADO MASKESİ

MALZEMELER Yarım avokado Bir avuç yulaf 1 yemek kaşığı bal YAPILIŞI Yarım avokadoyla bir avuç yulafı ezin, içine 1 yemek kaşığı da bal ekleyin. İşte karşınızda cildin nem oranını yenileyen mükemmel bir maske.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR