İki Pratik Maske Tarifi

Özellikle zaman sıkıntısı olan kadınların cilt bakımına ayıracak çok zamanları olamayabiliyor. Gözenekleri sıkılaştıracak ve peeling özelliğiyle cildinizi arındıracak, çok kolay ve oldukça hızlı yapılabilecek iki tane yüz maskesi tarifini sizinle paylaşıyoruz.

03.10.2020-18:09 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-17:56) İki Pratik Maske Tarifi

Neredeyse her kadının gözeneklerinden kurtulmak istediği ve cildinin ölü derilerden temizlemek istediği biliniyor. İşte iki kolay ve hızlı tarif sizlerle...

GÖZENEK SIKILAŞTIRICI

Yumurta sıkılaştırıcı gücü olduğu için çoğu maskenin içinde yumurtaya yer veriliyor. 1 yumurta beyazı, 1 çay kaşığı bal ve biraz daha destek için 1 çorba kaşığı limon suyunu iyice karıştırıp, yüzünüze uygulayın.  Kuruyana kadar bekleyin. Özellikle bu maske makyaj öncesi cildin sıkılaşması için de birebir.

PEELİNG ETKİLİ

Cildinizi ölü derilerden kurtarmak ve tazelemek mi istiyorsunuz? Esmer şekerin daha yumuşak hale getirmek için diğer yardımcılardan destek almak iyi bir çözüm olabilir. 1 yemek kaşığı esmer şekeri, yarım salatalık püresi, 1 çay kaşığı zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı bal ile bir kapta karıştırın. Cilde hem bakım yapıp hem de yeniler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal