Sivasspor’dan Açıklama: 'Galatasaray ile Anlaşma İhtimali Yok'

Süper Lig kulüplerinde Sivasspor'un İdari Menajeri Oray Baykal, Galatasaray'a gideceği söylenen Mert Hakan Yandaş'ın geleceği ile ilgili açıklama yaptı.

07.05.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-09:58) Sivasspor’dan Açıklama: 'Galatasaray ile Anlaşma İhtimali Yok'

Demir Grup Sivasspor’un İdari Menajeri Oray Baykal, adı Galatasaray ile geçen Mert Hakan Yandaş’ın durumu ile ilgili konuştu. Süper Lig’de karşılaşmalarının devam etmesi fikrini değerlendiren Baykal, özel açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü bir zamandan geçildiğini belirten Baykal, "Zor bir karardı. Ülkenin geçirdiği zorlu sürç hepimizi yordu ancak biz futbolu özledik. Bir an önce sahaya inip bu ligi bitirmek istiyoruz ancak ortada gerçekler de var. TFF’nin açıkladığı kararlar çerçevesinde hazırlıklarımızı yapacağız. Başkanın açıklamasından 10 farklı senaryo olduğunu anladık. Deplasmanlara gitmek çok zor çünkü uçakların durumu belli değil. İyileşme sürecinde alınan kararlarla birlikte biz de sizinle beraber öğreneceğiz kararları. Çok olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. Bu kararlara saygı duyarak oynayacağız çünkü yapacağımız başka bir şey yok" şeklinde konuştu.

'GALATASARAY’LA ANLAŞMA İHTİMALİ YOK'

Diğer yandan 25 yaşındaki yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş’ın Galatasaray’a transfer olacağı iddialarını cevaplayan Baykal, şu cümleleri kullandı:

"Mert Hakan’ın Galatasaray’la anlaşma ihtimali yok. Bu etik olarak doğru değil. Biz şampiyon olursak oyuncular bizimle devam edebilir. Bu oyuncuların tek istedikleri ligi en iyi yerde bitirmek. Biz oyunculara bunları soruyoruz. Yok öyle bir şey demekten kendileri sıkıldılar. TFF kurallarında bu yazılı. Oyuncular sözleşmeleri bitmeden anlaşma yapamazlar. Oyuncularımızın motivasyonunda bir eksilme yok. Milli Takım hedefleri var. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal