Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçı Beraberliği Sonrası Çarpıcı Sözler Söyledi!

Süper Lig'de Sivasspor ile Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kalmasının ardından Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.01.2022-19:04 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-19:17)

Süper Lig'de Sivasspor kendi evinde Fenerbahçe'yi misafir etti. Kırmızı beyazlıların, Fenerbahçe'yi misafir ettiği maç taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla izlendi. Oynanan maç sonrası iki takım beraberlikle yetindi. Sivasspor ile Fenerbahçe arasında nefes kesen bir karşılaşma geride kaldı. Nefes kesen maçta Sivasspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 90 dakika temponun hiç dinmediği maçın sonunda iki taraf  sahadan beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

TEKNİK ADAMIN AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURDU

Rıza Çalımbay Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, 'İlk yarı istediğimiz şekilde oynayamadık. 1-0 mağlup kapattıktan sonra ikinci yarıda taktik değişikliği yaptık. Kanatlarımızı çok iyi kullanmamız gerekiyordu. En çok orta yaptığımız maçlardan biriydi, çok güzel de pozisyonlar yakaladık.'


'Maçı iyi bir şekilde bitirmek istiyorduk ve elimizden gelen gayreti gösterdik. Arkadaşlarımı kutluyorum. Kayode, bana göre mükemmel oynadı ve oyunun şeklini değiştirdi Sefa'yla beraber. Bana göre ikinci yarıda 1-2 tane daha gol bulmamız gerekiyordu.'

'Transfer yapmamız gerekiyor. Zaten sakatlarımız var. Hasta olan, AFCON'da olan oyuncularımız var. Yetişmiyor, bazen olmuyor ama kesinlikle planımız var. Bu maç böyle gitti ama bir sürü maç oynayacağız. Bu oyuncuların ne zaman döneceği belli değil.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı. Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yaptığı açıklamalar gerek Sivasspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal