Sitare Akbaş

Sen Çal Kapımı'ın Fifi'si Sitare Akbaş'ın Ramo dizisine geçeceği öğrenildi. Bu haberi ardından kullanıcılar, Sitare Akbaş'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Sitare Akbaş kimdir? Sitare Akbaş'ın oynadığı diziler hangileridir?

05.02.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-14:13) Sitare Akbaş

Gelen haberlerin ardından Sitare Aktaş'ın Ramo dizisinden ayrılacağı öğrenildi. Dizinin sevenleri ünlü oyuncunun diziden ayrılması haberinin ardından üzülürken kullanıcılar Sitare Aktaş'ın kim olduğunu araştırmaya başladı.

Özellikle hangi dizilerde oynadığı merak edilen konulardan oldu. Sitare Akbaş kimdir? Sitare Akbaş nerelidir? Sitare Akbaş kaç yaşında? İşte merak edilen soruların cevapları...

6 Ekim 1988 yılında doğan oyuncunun tam adı Makbule Sitare Akbaş olarak bilinmektedir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akbaş, oyunculuk kariyerine Akasya Durağı dizisinde oynayarak başlamıştır.

Daha sonra  Fatmagül’ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler gibi başarılı yapımlarda rol almıştır. Sen Çal Kapımı dizisinin Fifi'si Sitare Akbaş, 4 uzun metrajlı ve 2 kısa filminde de oynayarak kariyerine devam etmiştir.

SİTARE AKBAŞ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Sen Çal Kapımı

İstanbul Sokakları

Analar ve Anneler

Ada

Emanet

Urfalıyam Ezelden

Hayat Tarzı

Bensiz

Ferah Feza

Dila Hanım

Fatmagül'ün Suçu Ne?

İncir Çekirdeği

Akasya Durağı

Hakkını Helal Et

Vazgeç Gönlüm

Beşinci Boyut

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal