Sisi lakaplı magazin programı sunucusu Seyhan Soylu, Filiz Akın'a benzeyebilmek için on ameliyat birden oldu!

Ünlü moderatör Seyhan Soylu, güzel oyuncu Filiz Akın'a benzeyebilmek için bıçak altına yattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

13.04.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-10:42)

Seyhan Soylu ameliyat olduEkranların sevilen sunucuları arasında yer alan, sosyal medya paylaşımları ve programdaki yorumlarıyla ekranlara damgasını vuran Seyhan Soylu, ameliyat masasına yattı. Sisi lakabıyla sosyal medyada tanınan ve Flash TV'de Al Sana Haber isimli magazin programı sunan Soylu, daha sonrasında Youtube kanalına geçerek yorumlarını dijital platformdan yapmayı sürdürdü. Ünlü sunucu bu kez de yaptırdığı estetik operasyonla sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni on tane estetik ameliyatı üst üste olarak herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Seyhan Soylu ameliyat oldu

Soylu'ya sekiz saat boyunca operasyon yapıldı

Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, sunucusu olduğu Al Sana Haber isimli magazin programıyla takipçi kitlesini git gide artırdı. Flash Tv'den Youtube'da içerik üretmeye geçen ünlü sunucu, sivri dili ve ortaya attığı iddialar ile adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü sunucu hayranı olduğu Filiz Akın'a benzemek için ameliyat masasına yattı. Her anını sosyal medyadan paylaşan Soylu, sekiz saat süren estetik ameliyatları sonrasında yaptırdığı işlemleri sıraladı. Soylu; ''Kaburga pençe, burun büyütme, alın, şakak dolgu, yanak, dolgu dudak yağ, çene yağ, dudak mesafe kısaltma, göğüs silikon yenileme, karın germe'' işlemleri yaptırdığını söyledi. Açıklamalarına devam eden ünlü sunucu; ''Türk sinemasının en güzel ve en asil kadını Filiz Akın hayranlığımdan dolayı ameliyat oldum. Ameliyatımı parça parça yaptırmaya vaktim yoktu. Bu yüzden biraz risk almayı tercih ettim. Türkiye’de tek hayran olduğum kadın olan Filiz Akın'ın 25 ile 30 yaş aralığındaki güzelliğine kavuştum'' şeklinde konuştu. Seyhan Soylu'nun yaptırdığı operasyonlar sonrasında 1 milyon lira harcadığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ise; ''Çok güzel olmuşsun hayatım'' yorumunda bulundu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal