Cem Garipoğlu tarafından vahşiçe katledilen Münevver Karabulut'un babası hakkında Bircan Bali'den tartışma yaratan sözler!

Bircan Bali sunucusu olduğu programda Münevver Karabulut'un babası hakkında olay yaratacak ithamlarda bulundu. İşte o detaylar...

13.04.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-09:59)

Yıllar önce Cem Garipoğlu tarafından yaşamına vahşice son verilen Münevver Karabulut'un ailesinin acısı dinmedi. Üzerinden uzun bir süre geçse de yaşanan olayın acısının hala dinmemesi, geçtiğimiz günlerde Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un bazı açıklamalarda bulunmasına neden oldu. Cem Garipoğlu'nun varlıklı bir aileye sahip olması ve hapse girdiği dönemde kendini öldürdüğü yönünde çıkan haberlerden sonra, aslında Garipoğlu'nun ölmediği ve yurtdışına çıkarıldığı iddia edilmişti. O döneme damgasını vuran bu iddialar zaman geçtikçe yeniden alevlendi. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada; ''Cem Garipoğlu’nun mezarını bayramdan sonra açtırmak istiyorum. Mahkemeye başvuracağım. Bu, benim en doğal hakkım. Sokaktaki vatandaş bana soruyor, öldü mü, öldürüldü mü, kaçırıldı mı? Bu soruların en doğru cevabı için mezarın açılmasında fayda var. İnşallah açtıracağım. Bu süreçte neyle karşılaşırım bilemiyorum. Henüz bununla ilgili bir adım atmadım. Avukatımla bile görüşmedim'' ifadelerini kullanmıştı. 

Garipoğlu'nun mezarının açılması talep edildi

Süreyya Karabulut'un bu açıklamasından sonra Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir de konuya ilişkin bir açıklama yaparak; ''Bugün itibariyle müvekkil Süreyya Karabulut'un ölenin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair kafasında ciddi soru işaretlerinin olduğu, bu konuda vicdanen rahatsız olduğu ve bayramdan sonra mezarın açılmasını isteyeceğine dair röportajını ben de okudum. Akabinde kendisini aradım, bu yönde bir talepleri olduğunda derhal gerekli hukuki süreci başlatabileceğimizi ifade ettim. Kendisi de bayramdan sonra bu konuyla ilgili dönüş yapacağını ifade etti. Şayet müvekkillerden bu yönde bir talep gelirse, avukat olarak Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 87'nci maddesinin 4'üncü fıkrası uyarınca, mezarın açılarak fethi kabir işleminin yapılması, doku ve DNA örnekleri üzerinden yeniden incelemelerin yapılması yönündeki talebimizi Başsavcılığa sunacağız. Bu konudaki hukuki girişimleri derhal yapacağız. Burada önemli olan müvekkillerin talebidir. Müvekkillerden bayram sonrasında bu yönde bir talep gelirse, maddi gerçeğin ortaya çıkması ve adaletin tecellisi için tarafımızca  derhal gerekli hukuki yollara başvurulacaktır'' şeklinde bir açıklamada bulundu.

Bircan Bali'den Süreyya Karabulut hakkında olay sözler

Bali: Bu işin içinde maddiyat var

Yıllardır evlat acısı dinmeyen baba Süreyya Karabulut'un bu açıklamalarından sonra, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Bali; ''Sana çok acı bir şey anlatayım mı? Cem Garipoğlu'nun babasını ailece çok severim çok iyi aileler. O dönem bunu kimse bilmiyor Münevver Karabulut'un babası kapı kapı dolaşıp elinde kitapla ben bunu film yapacağım dedi. Ailenin kapısına dayanıp kan parası istedi. Bu kızcağız zengin biri tarafından öldürüldü diye neredeyse adam bunu istismar edecek hale geldi. Yıllar sonra kalkıp bunu söylemesini iyi niyetli bulmuyorum. Bu işin içinde maddiyat da yoksa ben hiçbir şey bilmiyorum'' dedi. Bu sözlerin ardından sosyal medyada tepki üstüne tepki yağdı. Baba Karabulut'un bu sözlere ilişkin ne söyleyeceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal