Mahkeme kararıyla popçu Gülşen'i eleştiremeyen Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya bir darbe daha geldi!

Ünlü şarkıcı Gülşen'in mahkeme kararıyla aldırdığı tedbir sonrasında Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında bir gelişme daha yaşandı. İşte o detaylar...

09.04.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-17:06)

Tercih ettiği sahne kıyafetleri nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, kendisine yapılan hakarete varan yorumlara sessiz kalmamıştı. Ünlü şarkıcı aylarca sessizliğini koruduktan sonra soluğu mahkemede alarak, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularına bir ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı. Yapılan yorumları kişilik haklarına saldırı olarak değerlendiren mahkeme, bunun sonucunda da üç isme uzaklaştırma kararı verdi. Bunun üzerine itiraz dilekçesi yazan ünlü sunuculara, mahkeme bir darbe daha vurdu. 

Mahkeme kararı uygulandı

Mahkeme yapılan itirazları reddetti

Kendisi hakkında aylarca çeşitli benzetmelerle yorumlarda bulunan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında mahkeme kararı aldıran 45 yaşındaki Gülşen, soluğu İstanbul Aile Mahkemesi'nde almıştı. Yazılan dilekçede; ''Davalılar, ülkenin halihazırda hiçbir problemi yokmuş gibi gerçek dışı beyan ve iddialarla, haksız ve hukuka aykırı bir şekilde Gülşen’i gündemin birinci sırasına çıkarmaya çalışmaktadır. Davalılar, programın reytingini arttırmak uğruna gerçeğe aykırı bir şekilde Gülşen’in toplum önündeki itibarını sarsmaya ve kişilik haklarına saldırıda bulunmaktadır. Gülşen’i hedef göstererek alenen hakaretlerde bulunan ve psikolojik şiddet uygulayan davalıların bu eylemine son vermesi için mahkemenizden tedbir kararı verilmesini istiyoruz'' ifadelerine yer verilmişti. Bunun üzeinede aile mahkemesi Gülşen'in gerekçelerini haklı bularak, üç sunucu hakkında da gerekli kararı verdi. Mahkeme; ''Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun bir ay süreyle şarkıcıya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine'' hükmederek gerekli kararı verdi. Bu karar sonrasında itiraz dilekçesi veren üç sunucunun itirazı ise, verilen tedbir kararının yasanın amacına uygun olması nedeniyle reddedildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal