Survivor All Star'da kim elendi? Adaya ve Survivor hayallerine veda eden yarışmacı gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. İşte Survivor'a veda eden o isim...

13.04.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-09:47)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Her hafta düzenlenen eleme sonucunda yarışmacılar adaya birer birer veda ederken, Survivor All Star 2022'nin şampiyonu olacak isim içinde geri sayım gittikçe hızlandı. Eleme adayları arasında olan Barış, Gizem, Parviz ve Ayşe de, dün gece eleme heyecanını en derinden yaşayan isimler arasında yerini aldı. 

Ödülü ünlüler kazandı

Ayşe takım arkadaşlarına sitem etti

TV8'in merakla izlenen Survivor All Star yarışmasında dün gece yaşanacak eleme heyecanından önce bir ödül oyunu oynandı. Yarışı kazanan takıma ödül olarak ise lunapark ve iftar sofrası verildi. Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan mücadelede her iki takımda kıyasıya mücadele ederken, yarışı kazanarak ödüle kavuşan takım ise ünlüler takımı oldu. Ödülün sonuna kadar hakkını veren ve güzel vakit geçiren ünlülerden takımından sonra eleme adayları arasında yer alan Ayşe'nin sitem dolu sözleri de son bölüme damgasını vuran konular arasında yerini aldı. Ayşe; ''Bugüne kadar ya Evrim'i ya da Gökhan'ı potaya koyuyordunuz. Gökhan bu hafta kendi bile dedi kötüydüm diye bugün üçte sıfır dün yine öyle ondan önce yine öyle olmasına rağmen neden ben yazıldım. Yılanın başı büyümeden ezmek istediniz. Genel olarak Yağmur'a kötü gidiyor diyordunuz son iki günde Yağmur iyi oldu ben kötü oldum ama bu geçen zamanda nasıl beni birden potaya koydunuz ? Samimiyetsiz kalabalık asil bir yalnızlıktan daha kötü. Bugün konseyde konuşulanlar da çok samimiyetsizdi. Mesela grup olup grup değilmiş gibi göstermeye çalışmak. Mesela Berkan'la Anıl ya da Ogeday'' diyerek arkadaşlarına sitem dolu sözlerde bulundu. 

Gizem elendi

Survivor'dan elenen isim Gizem oldu

Eleme adayları arasında yer alan Barış, Gizem, Parviz ve Ayşe, ada konseyinde bazı açıklamalarda bulundu. Sık sık potaya giden isimlerden biri olan Barış; ''Ben gitmeye en yakın adayın maalesef Gizem olduğunu düşünüyorum'' dedi. Bu sözler üzerine Parviz ise; ''Aslında rahatım ama insanda bir şey var böyle. Heyecan gibi'' yanıtını verdi. Yapılan sms oylaması sonucunda adaya veda eden kişi ise Gizem oldu. İlk geldiği gündne beri elinden geleni yapan Gizem Memiç ise adaya veda etmeden önce duygularını ifade etti. Memiç; ''Buraya kadarmış. Daha ileriyle gitmek isterdim, çok üzgünüm. Sizi çok özleyeceğim. Böyle güzel bir kadroda yarıştığım için çok mutluydum. Bugün gitmem gerekiyormuş'' dedi. Arkadaşlarıyla vedalaştığı sırada Merve'ye sarılan Memiç, duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu. Gizem'in gözyaşlarından sonra Acun Ilıcalı da yarışmacısı hakkındaki düşüncelerini dile getirerek; ''Güzellik kraliçesisin burada da giderken tacını taktın. Son oyununda 4'te 4 yaptın'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal