Netflix Terzi dizisi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

İlk önce 'Süslü Korkuluk' adıyla yayınlanmaya hazırlanan fakat daha sonra kanalını ve adını değiştiren 'Terzi' dizisinin yeni kadın oyuncusu belli oldu.

13.04.2022-02:04 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-15:09) Netflix Terzi dizisi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

Yaklaşık birkaç ay önce TV8 kanalı ile anlaşan 'Süslü Korkuluk' dizisinin tanıtım fragmanları haftalarca yayınlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı dizinin tanıtımları yapılmasının Netflix üzerinden yayınlanacağı açıklandı. Daha sonra kadın başrol oyuncusu ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Süslü Korkuluk' dizisi yayınlanacağı kanalını değiştirdikten sonra adını da değiştirmeye karar verdi. Dizinin yeni adı 'terzi' olurken şimdi de oyuncularla ilgili yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Netflix Terzi dizisi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

Dizinin tanıtım fragmanlarının yayınlandığı günden bu güne kadarki süreçte, diziyle anlaşan bazı kadın oyuncular olurken yapım şirketi kimseyle net bir anlaşma sağlayamadı. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise OGM Yazı Grubu kaleme aldı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynadığı Terzi dizisinin yeni kadın başrol oyuncusunun belli olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre 'Yaratılan' kadrosunda yer alan ve başarılı oyunculuğu ile tanınan Şifanur Gül, Terzi dizisinin yeni kadın başrol oyuncusu oldu.

Netflix Terzi dizisi yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu

Ekranların yeni yüzlerinden biri olarak tanınan başarılı oyuncunun haricinde dizideki oyuncu kadrosunun da çok zengin olduğu söyleniyor. Henüz net bir açıklama yapılmadı ama dizide Ece Sükan, Olgun Şimşek, Salih Bademci gibi iddialı isimlerin de olacağı gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal