Britney Spears kimle evli, hamile mi? Britney Spears'ın eşi kimdir? 3. Kez annelik heyecanı yaşıyor

Babasının vasiliğinden kurtulan ünlü şarkıcı Britney Spears 3. çocuğuna hamile olduğu duyurdu. Nişanlısı ile fotoğraflarını paylaşarak hamile olduğunu açıklayan Britney Spears kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

13.04.2022-01:57 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-01:57) Britney Spears kimle evli, hamile mi? Britney Spears'ın eşi kimdir? 3. Kez annelik heyecanı yaşıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears 3. çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Nişanlısı ile fotoğraflarını paylaşarak hamile olduğunu açıklayan Britney Spears kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Babasının vasiliğinden kurtulan Britney Spears'ın hamile olması hayranlarını çok sevindirdi. Nişanlısı Sam Asghari'den hamile olan Spears'ın 2004 yılında evlenip 2007 yılında boşandığı ikinci eşi Kevin Federline'dan da iki erkek çocuğu bulunmaktadır.

Britney Spears'in nişanlısı kimdir

Britney Spears'in nişanlısı kimdir?

40 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, İran doğumlu 28 yaşındaki spor hocası Sam Asghari ile geçen yıl Eylül ayında nişanlandı. Asghari Fitness'ın sahibi olan Sam Asghari kişisel antrenörlük yapmaktadır. Ayrıca modellik yapan Asghari birçok defilede, müzik kliplerinde ve reklamlarda rol almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal