Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears nişanlısı Sam Asghari ile tatile çıktı. Sosyal medya hesabından birbirinden güzel fotoğraflar paylaşan ünlü yıldızın pozları dikkat çekti. Ünlü şarkıcının iddialı fotoğraflarını görenler ise 'Britney Spears kaç yaşında?' sorusunun yanıtını aramaya başladı.

06.04.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-15:36) Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears nişanlısı Sam Asghari ile birlikte tatile gitti. Nişanlısında birbirinden güzel pozlar veren ünlü şarkıcı, dikkat çeken bu pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımları dakikalar içinde binlere ulaşan Spears, ayrıca hayranları tarafından da yorum yağmuruna tutuldu.

Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

Britney Spears kaç yaşında?

2 Aralık 1981 yılında ABD'nin Mississippi eyaletinde doğan Britney Spears'ın babasını dı Jamie Spears, annesinin adı ise Lynn Spears'dır. Müziğe olan düşkünlüğü çocuk yaşta ortaya çıkan ve ailesi tarafından çocuk dans grubuna yazdırılan Britney Spears, bir dönem Disney'in çocuk programlarından birinde yer aldı. Bir süre Broadway Dans Merkezi'nde eğitim gören ve TV reklamlarında boy göstermeye başlayan Britney Spears'ın erkek kardeşi Brayn Spears, ablasının menajerliğini yapmaya başladı. Kız kardeşi Jamie-Lynn'da bu sırada hem aktris hem de şarkıcılık yaparken çocukluk yıllarında okulunun jimnastik derslerine de katılan Britney Spears kilise korosuna da girdi.

Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

8 yaşındayken girdiğin Disney kanalında seçmelere katılan ünlü şarkıcı seçmelerde The Mickey Mouse Club'a girmeye ha kazandı. Yaşı küçk olmasında dolayı yapımcılardan biri Britney Spears'i New York'ta bulunan bir ajansa gönderdi ve orada 3 yıl gösteri sanatları okuluna yazdırdı.

Eğitimini tamamladıktan sonra 15 yaşındayken bir pop grubuna giren Britney Spears, 1 yıl sonra ilk albümünü çıkardı. Whitney Houston ve Backstreet Boys gibi isimlerin yapımcıları ile çalışma fırsatı yakalayan Britney Spears, 18 yalındayke "Baby One More Time" parçasını çıkardı ve dünya çapında olay yarattı. Müzik listelerini altüst eden Britney Spears, 'Baby One More Time'da dünyada 6 milyon adet sattı ve 1999 MTV Müzik Ödüllerinde de ortalığı kasıp kavurdu.

Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

2000'li yıllarda ikinci albümü "Oops!.. I Did It Again" yayınlayan Britney Spears, bu albümüyle 1,32 milyonluk satış rakamına ulaştı. 2001 yılında 750 bin satan "Britney" albümü çıkaran ünlü şarkıcı adını dünyanın her yerinde duyurmaya başladı.

Kayıt şirketi kuran, ve bir dönem sinemaya da el atan Britney Spears, tuneleri ve yeni albümleriyle en çok konuşulan isimler arasında yer alırken özel hayatı ve sıradışı çıkışlarıyla gündemdeki yerini daima korudu. Sürekli göz önünde bulunan ünlü şarkıcı 2003 yılında "In The Zone" isimli albümünü çıkardı. Bir gün süren evliliği ve sevgilileri sürekli magazin gündeminde konuşulan Britney'in son albümü ise 2004 yılında çıkan "My Prerogative" oldu.

Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

Aynı yılın eylül ayında 12 milyon dolar kazandığı, ilk parfümü Curiousu çıkaran Britney, parfümünden 1 yıl içinde 100 milyon dolar kazandı. Daha sonra ikinci parfümü Fantasyi çıkaran Britney Spears 100.000.000 dolarlık serveti ile dünyanın en zengin 12. kadını oldu.

Britney Spears evlilikleri:

* 3 Ocak 2004 yılında çocukluk arkadaşı Jason Allen Alexander. Bu evlilik tam bir gün sürdü. * Eylül 2004'de dansçı Kevin Federline ile evlenen Britney, 2007 yılında boşandı. Bu evlilikte Britney'in Sean Preston (d. 14 Eylül 2005) ve Jayden James (d. 12 Eylül 2006) adını verdiği iki oğlu var.

Britney Spears kaç yaşında? Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

16 Şubat 2007 yılında saçlarını sıfıra vurduran ve sürekli kendisine dövme yaptıran Britney Spears, 2007 yılında hayranlarının karlısına çok fazla çökmüş olarak çıktı. Serveti bitmeye yaklaşan Britney Spears, 12 veya 15 dakika konserler vermeye başladı. Konserleri eskisi kadar ilgi görmeyen ünlü şarkıcının Las Vegas'ta verdiği konserde tam bir fiyasko ile sonuçlandı.

Britney Spears hasta mı, hastalığı ne?

4 Ocak 2008'de eski eşi Kevin Federline'dan oğullarını geri alan Britney Spears, çocuklarını babalarına geri vermek istemeyince yüksek dozda madde alımından dolayı hastaneye kaldırıldı. Bir süre rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Britney Spears'ın tüm servetini babası Jamie Spears yönetmeye başladı. Hastalığı ilerlese de klip çalışmalarını ve konserlerini ertelemek istemediğini söyleyen Spears, yeni klibi için çalışma başlattığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal