Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı? Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!

Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinde yer alacak olan Esra Bilgiç diziden ayrıldı. Süslü Korkuluk dizisini heyecanla bekleyen seyirciler ise Esra Bilgiç'in neden diziden ayrıldığını merak etti. Peki Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

04.04.2022-02:41 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-14:45) Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı? Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!

Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinde tüm aksilikler üst üste geldi, İlk başta TV 8 kanalında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisi TV 8 ile yaşanan sorunlardan dolayı Netflix'e geçti, OGM Pictures'in yapımcılığını üstelendiği Süslü Korkuluk dizisinin başrol oyuncusu için Esra Bilgiç ile anlaşma sağlanırken bu sefer de yapım şirketi ile Esra Bilgiç arasında yaşaşan anlaşmazlık yüzünden Esra Bilgiç diziden ayrıldığını duyurdu. Çekimlerin başlayacağı dönemde Süslü Korkuluk dizisinden ayrılan Esra Bilgiç ayrılığının nedenini sosyal medya hesabından açıkladı.

Süslü Korkuluk dizisinden ayrılan Esra Bilgiç ayrılığının nedenini sosyal medya hesabından açıkladı

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrol paylaşacak olan Esra Bilgiç projeden ayrıldığını duyurdu. Esra Bilgiç'in yapımcıyla sözleşme koşullarında anlaşamadığı ve bir günde iki kere zam istediği gerekçesiyle diziden ayrıldığı öne sürülürken Esra Bilgin diziden ayrılmasının gerçek sebebini sosyal medya hesabından açıkladı. Dizinin çekim provalarına eksiksiz katılan ve yönetmenle çok iyi anlaşan Esra Bilgiç, yapımcının sık sık sözleşme maddelerinin değiştirmesi ve son ana kadar kendisiyle sözleşmem imzalamaması ikili arasında sorunlara neden oldu. Son olarak Esra Bilgiç'ten 2023 yılına kadar sadece OGM Pictures ile çalışmasının istenmesi üzerine Bilgiç projeden ayrıldı. Bu ayrılık sonrasında yapımcı Esra Bilgiç'e teklif ettiği paranın üç katını teklif etse de Bilgiç paranın kendisi için önemli olmadığı, karakteri ve senaryoyu bilmediği bir sözleşmeye imza atmayacağını söyleyerek teklifi reddetti. Verilen sözleşmeye evet demek ya da şartları kendisine uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda olmadığını dile getiren Bilgiç, imza atmadığı, yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığı bir projeden şartları kendisine uymadığı için ayrıldığını açıkladı. Bir hukuk öğrencisi olarak altına imza atacağı sözleşmeleri çok önemsediğini dile getiren Bilgiç, bu kararının diğer oyuncu arkadaşlarına cesaret vermesini temenni ettiğini söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal