Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor Rojda Demirer'in sevgilisi Ulaş Kıyak hakkında bilgiler

Ünlü oyuncu Rojda Demirer'in sevgilisi Ulaş Kıyak, son günlerde magazin dünyasında en çok hayatı merak edilen kişiler arasında yer aldı. Hayatı merak konusu olan Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor. İşte Rojda Demirer'in sevgilisi Ulaş Kıyak hakkında bilgiler..

04.04.2022-01:32 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-01:32) Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor Rojda Demirer'in sevgilisi  Ulaş Kıyak hakkında bilgiler

Dizi ve sinema filmlerini başarışı oyuncusu Rojda Demirer, bir süredir Ulaş Kıyak ile güzel bir birliktelik yaşıyor. Şimdilerde 'Melekler Korusun' isimli dizide rol alan Rojda Demirer'in sevgilisi Ulaş Kıyak, özellikle sosyal medya hesapları üzerinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye başladı. 

Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor?

Magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline gelen Ulaş Kıyak'ın hayatı da son paylaşımları sonrası merak edilir oldu.

Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor? 

Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor?

Rojda Demirer ile bir süredir birlikte olan Ulaş Kıyak'ın voleybol sporu ile uğraştığı biliniyor. 11 Ağustos 1981 yılında Samsun'da doğan Kıyak, voleybol kariyerine ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin altyapısında başlamıştır. 2003 yılında Galatasaray'a transfer olan başarılı oyuncu 2 yıl görev aldığı kulüpten bir sezonluğuna ayrıldı ve İsviçre'nin Chenois Cenevre takımına gitti. Daha sonra yurda dönen Ulaş Kıyak, 2006-2008 yılları arasında da Halkbank'a geçti.

Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor?

2008 yılında katıldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 3 yıl kalan Ulaş Kıyak, 2011 ila 2013 yılları arasında Galatasaray'a transfer oldu. Kariyerinde 2 defa Türkiye Lig Kupası, 2 kez de Türkiye Kupası'na katılan Ulaş Kıyak, 3 kez de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. 2018 yılında Challenge Kupası'nda en değerli oyuncu olarak seçilen başarışı sporcu 2018-19 sezonunda Fenerbahçe'ye katıldı. Toplamda 155 kez A Milli Takımın formasını üzerinde taşıyan Ulaş Kıyak, 2018-2019 sezonunda da Türkiye Ligi'nin 'En İyi Pasörü' ilan edildi. Ulaş Kıyak, bu yıl Arkas sporda oynamaktadır.

Ulaş Kıyak kimdir, ne iş yapıyor?

Ünlü voleybolcu Ulaş Kıyak'ın bir dönem Handan Kıyak ile evli olduğu ve bu evliliğinden de Helen adında bir kızı olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal