Esra Bilgiç, iç çamaşırı reklamı fotoğrafları

Ekranların sevilen oyuncusu Esra Bilgiç, geçtiğimiz günlerde bir iç çamaşırı markası ile yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme gelmişti. Bilgiç'in reklam çekiminden ilk fotoğraflar yayınlandı. Biz de haberimizde bu görselleri paylaştık.

21.03.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-14:33) Esra Bilgiç, iç çamaşırı reklamı fotoğrafları

Birçok dizide yer alan Esra Bilgiç, sevenlerinin karşısına uzun soluklu olarak ilk defa Ramo dizisinde çıkmıştı. Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayan güzel oyuncu, rolüne verdiği emek ile hayranlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı. Şimdilerde ise Victoria Secret ile anlaşma masasına oturan oyuncu, dünya markasının reklam modeli olmak için imza attı. Çekimlerine başlanan reklamdan gelen fotoğraflar ise görenleri şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde bir iç çamaşırı markası ile reklam anlaşması yapan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, kombinleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Dünyaca ünlü Victoria Secret markası ile anlaşan ve reklam çekimlerinde model olan Bilgiç'e pozlarından dolayı yorum yağdı. Bilgiç'in çekimlerde sütyen üzerine ceket giymesine karşılık "Bu ceket reklamı mı?" , "Ceketle çamaşır reklamında oynamak ne?" tarzında eleştiriler yapıldı. 

Esra Bilgiç, Victoria Secret için kamera karşısında

Esra Bilgiç, iç çamaşırı reklamı için model olarak kameralar karşısına geçti. Yaptığı kombinler ise olay oldu. Sütyenin üstüne ceket giyen Bilgiç, eleştirilere maruz kaldı. Esra Bilgiç'in takipçileri, iç çamaşırı reklamında neden ceket giydiğini eleştirirken, sütyeni değil de ceketi tanıtıyormuş gibi bir hava verdiğini söyledi. Bu pozları gören takipçiler,  "Bu ceket reklamı mı?" , "Ceketle çamaşır reklamında oynamak ne?" gibi yorumlarda bulundu. Hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile geniş bir kitlenin hayranlığını kazanan Esra Bilgiç, 1.78 boyundadır. 

esra bilgiç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal