Esra Bilgiç Paylaşımıyla Mest Etti! Güzelliğiyle Türkay Şoray'a Benzetildi

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yeni projesi 'Kanunsuz Topraklar' dizisi için hazırlıklara başladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı setten fotoğrafıyla magazin gündemine düştü.

27.07.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-17:59)

Son dönemde rol aldığı projelerle dikkat çeken başarılı oyuncu Esra Bilgiç, 'Diriliş Ertuğrul' ile tanınmıştı. 'Halime Hatun' karakteriyle yurt dışında da çok sevilen ünlüler arasında yer alan Bilgiç, son olarak FOX TV'de yayınlanacak olan 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde rol alacak.

UĞUR GÜNEŞ'LE AYNI DİZİDE 

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan 'Kanunsuz Topraklar' dizisi için anlaşan ünlü oyuncu, bir maden hikayesinde Uğur Güneş'le birlikte başrolü oynayacak. Dizinin çekimlerine başlanırken Esra Bilgiç'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü.


PAYLAŞIMIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Instagram'da 6,1 milyon takipçisi bulunan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Bilgiç, son paylaşımıyla takipçilerini büyüledi. Setten bir kareyi paylaşan güzel oyuncu 'Fotoğraf Çekimindeyiz' notunu düştü. Güzel oyuncunun paylaşımına ise binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri tarafından Türkay Şoray'a benzetilen Bilgiç, 'Bu ne güzellik', 'Aynı Türkay Şoray', 'Türkay Şoray kadar  güzel' gibi yorumlar aldı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal