Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

Netflix platformunda yayınlanması beklenilen Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Süslü Korkuluk isimli dizide Esra Bilgiç'in kadrodan ayrıldığı haberi paylaşıldı. Peki, Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

01.04.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-14:53) Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un merakla beklenilen dizisi Süslü Korkuluk dizisi, tanıtımlarının yapılması sonrası üst üste krizler yaşadı. Bunlardan ilki, OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği ve 2 Milyon TL gibi bir rakam tutan bölüm bütçesiyle TV8 ile anlaşmasını iptal etti. Acun Ilıcalı'nın büyük beklentiyle kabul ettiği diziyle anlaşamayınca yapım şirketi de Netflix platformuyla sözleşme imzalamak zorunda kaldı. Dizide ikinci kriz ise Alina Boz ile yaşandı. Yapım şirketiyle anlaşan Alina Boz, magazin gündeminde ortaya atılan 'Çağatay Ulusoy özellikle onu istedi' şeklindeki haberlerden etkilendiği ve dizi ile anlaşmasını bitirdiği iddia edildi. Bir başka iddiada ise Alina Boz'un yapım şirketiyle televizyon dizisi olarak anlaştığı, dizinin dijital platforma geçmesiyle rolünden vazgeçtiği söylendi.

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

Esra Bilgiç Süslü Korkuluk dizisinden neden ayrıldı?

Alina Boz ile anlaşmasını sonlandıran OGM Pictures, başrol oyuncusu için Esra Bilgiç ile sözleşme imzalamaya karar verdi. Dizi ekibi Kırklareli’ne giderek çekimlere başlayabilmek için son hazırlıklarını yaparken ilk sahnelerine start veren dizi Esra Bilgiç'in ayrılık kararı almasıyla üçüncü krizini de yaşamış oldu.

Cem Karcı'nın yönetmenliğinde başlatılan ve heyecanla beklenilen dizinin flashback sahneleri devam ederken Esra Bilgiç'in kadrodan ayrılma kararı herkese sürpriz oldu. Dizide Çağatay Ulusoy ile başrol paylaşacak olan ve 'Esvet' karakterine hayat vermesi beklenilen başarılı oyuncu Esra Bilgiç'in yapım şirketi ile sözleşme şartlarında anlaşamadığı ve bu yüzden diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Bu ayrılık kararı sonrası ise Çağatay Ulusoy'a eşlik edecek isim bir isim aramaya başlayan OGM Pictures, yeni oyuncu adaylarıyla görüşmelere başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal