Silopi'li Amca Dayanamadı: Bizi Yalnız Bırakmayın

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, İran seyahati öncesi sürpriz yaparak geldiği Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne cuma namazını kıldı.

04.03.2016-11:36 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Silopi'li Amca Dayanamadı: Bizi Yalnız Bırakmayın

Cami çıkışında vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Davutoğlu, esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşlarla görüştü.
Başbakan Ahmet Davutoğlu yanında eşi Sare Davutoğlu, bakanlar Sema Ramazanoğlu, Fatma Güldemet Sarı, Efkan Ala, Bülent Tüfenkçi, Cevdet Yılmaz, Nabi Avcı, Veysel Eroğlu, Mehmet Müezzinoğlu ve Binali Yıldırım ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki,

ve Selçuk Özdağ, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Şırnak'ın Silopi İlçesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak, aralarında Başbakan Davutoğlu'nun İran ziyaretini takip edecek basın mensuplarının bulunduğu gazeteciler, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şırnak Şerafettin Havalimanı'na geldi. Başbakan Davutoğlu'nun Silopi ziyaretini takip eden gazeteciler daha sonra Silopi'deki askeri üsse helikopterle getirilerek Silopi Kaymakamlığı'na ulaştırıldı.

Başbakan Davutoğlu, yanındaki bakanlar ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Ankara'dan ayrı bir uçakla Şırnak Şerafettin Havalimanı'na geldi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu ve yanındakiler buradan, 14 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve yasak kararı 19 Ocak'tan itibaren de gündüz saatlerinde kaldırılan Silopi İlçesi'ne geldi. Başbakan Davutoğlu'nun Silopi'ye yaptığı ziyaretin güvenlik gerekçesiyle resmi programında yer almadığı öğrenildi.

CUMA NAMAZI KILDI

Başbakan Davutoğlu, cuma namazını ilçe merkezindeki Çarşı Camii'nde kıldı. Cuma namazını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez kıldırdı.

Cami çıkışında yoğun bir kalabalık tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başbakan Davutoğlu, camiden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Silopi Kaymakamlığı'na yürüyerek gitti. Davutoğlu, cadde üzerinde bulunan ayakkabı mağazasına girerek esnaflarla bir süre sohbet etti. Burada toplanan vatandaşlarla da sohbet eden Davutoğlu, daha sonra Silopi Kaymakamlığı'na geçti ve ilçe yöneticilerinden son gelişmelerle ilgili brifing aldı.

'BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN'

Davutoğlu, Cuma namazını Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Çarşı Camisi'nde kılıyor. Cuma namazı sırasında Başbakan Davutoğlu'nun yanında saf tutan yaşlı adam, Başbakan'a 'Bizi yalnız bırakmayın' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal