Show TV'de hangi diziler yayından kaldırılıyor? Üç Kuruş, Baba, Oğlum ve Aziz final mi yapacak?

Show TV ekranlarında sevilerek takip edilen dört dizinin final yapıp yapmayacağı merakla araştırılıyor. Peki Üç Kuruş, Baba, Oğlum ve Aziz dizileri yayından kaldırılıyor mu? Diziler final mi yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

29.04.2022-21:22 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-21:22) Show TV'de hangi diziler yayından kaldırılıyor? Üç Kuruş, Baba, Oğlum ve Aziz final mi yapacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan dizilerin final tarihleriyle ilgili bilgiler açıklandı. Sevilerek takip edilen Üç Kuruş dizisinin tek sezon olarak yayınlanmaya başlandığı biliniyor. Peki dizi final yapacak mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Show TV final yapan diziler

Üç Kuruş adlı dizinin tek sezon olarak yazıldığı ve yayınlandığı açıklanmıştı. 24 bölümdür ekranlarda olan dizinin 28. bölümle ekranlara veda edeceği duyuruldu. Dizide Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade oyuncuları oldukça sevilerek takip ediliyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizide güzel bir başlangıç olmuştu fakat sonrasında izlenen hikyeler sebebiyle seyircisinden eleştiri almaya başladı ve reyting düşüşleriyle karşı karşıya kalındı. Diğer bir final yapacak dizi ise Oğlum olarak duyuruldu. Dizi 15. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizi Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor. 13. bölümü ise 11 Mayıs tarihinde yayınlanacak. 25 Mayıs tarihinde ise 15. bölüm ile birlikte ekranlara veda edecek. Dizinin seyirci tarafından yeterince ilgi görmediği ve düşük reytinglerle karşı karşıya kaldığı biliniyor. Dizinin son 3 bölümünde dizi içindeki sırların ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Aziz ve Baba dizileri ile ilgili ise kesin bir karar henüz verilmiş değil. Mayıs ayında elde edilecek reytinglere göre karar verileceği tahmin ediliyor. Seyirciler ise iki dizinin de devam etmesini istiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal