Aziz Dilruba’ya ne oldu, öldü mü? Damla Sönmez diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor, ödü mü?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi ve başrolünde başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın oynadığı Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez diziden ayrılıyor mu? Neden ayrılıyor? Öldü mü? İşte diziye ilişkin detaylar...

29.04.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:16)

Show TV'nin sevilen dizisi Aziz, 5 Kasım 2021 tarihinden bu yana her hafta Cuma günleri izleyici karşısına çıkıyor. 03 Medya Yapım'ın olan ve yapımcılığını Saner Aydın'ın, yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan'ın yaptığı bu dizi aksiyon ve dram kategorisinde yer alıyor. Dizinin senaryosunu Eda Tezcan kaleme alırken, proje danışmanlığını ise Zeynep Günay Tan yapıyor. Dizinin besteciliğini ise Cem Tuncer ve Ercüment Orkut üstleniyor. Show TV'nin sevilen dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas başrolde yer alıyor. Dizide usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'da oynuyor. Peki dizinin son bölümünde ne oldu? Aziz'in eski sevgilisi Dilruba öldü mü? Damla Sönmez diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Dilruba karakteri diziden ayrılıyor mu?

Her hafta Cuma günü izleyici karşısına çıkan Aziz, hayranlarını pek de sevindirmeyecek bir haber verdi. İzleyiciler dizinin başrolü olan ve Damla Sönmez'in canlandırdığı Dilruba karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

aziz dilruba

Aziz dizisinde, Aziz Payidar karakterini Murat Yıldırım, Efnan karakterini Simay Barlas, Dilruba karakterini Damla Sönmez, Galip Payidar karakterini Ahmet Mümtaz Taylan, Fransız Delege Pierre Martin karakterini Fırat Tanış, Adem Payidar karakterini Güven Murat Akpınar, canlandırırken bu isimlerin yanı sıra Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan ve İmren Şengel gibi isimler de dizide yer alıyor.

Aziz dizisinde ayrılık mı yaşanacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı haberlere göre dizide yer alan ve başrol oyunculardan biri olan Damla Sönmez diziye veda edecek.

Aziz dizisinde Dilruba karakterine ne oldu? Ölecek mi?

Dizinin proje tasarımını üstlenen isim Necati Şahin olurken diziye ilişkin bomba bir ayrılık yaşandı. Başarılı ve ödül sahibi olan oyuncu Damla Sönmez, 25. bölümde Aziz dizisinden ayrılacak.

Birsen Altuntaş, Damla Sönmez'in 25. bölümde projeden ayrılacağını aktardı lakin o bölümde neler yaşanacağı henüz bilinmiyor. Bu yüzden Dilruba karakterinin ölüp ölmeyeceği de bilinmiyor.

Damla Sönmez diziden neden ayrıldı?

2009 senesinde Bornova adlı filmde oynadığı karakter ile ve bu karakteri başarılı bir şekilde ortaya koymasıyla Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ‘En iyi yardımcı kadın oyuncu’ ve Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde ‘Ümit veren genç yetenek’ ödüllerini alan Sönmez, Aziz dizisine kadar birçok projede yer aldı. Sosyal medyadan alınan haberlere göre Damla Sönmez'in yurt dışında yeni bir projede olacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun 14 Haziran'da Türkiye yayınına başlayacak Disney Plus'ın bir projesinde yer alacağı düşünülüyor.

Dilruba diziden ne zaman ayrılacak?

Aziz dizisinde yer alan ve Aziz'in eski sevgilisini canlandıran Dilruba karakteri ilk bölümden bu yana seyirci tarafından çok sevilmişti. Dilruba'yı canlandıran Damla Sönmez'in 25. bölümde diziye veda edeceği iddia edildi. Aziz dizisinin düşen reytinglerinden dolayı her an final yapma kararı bulunuyordu. Lakin yapım ekibi hala izleyen bir kitle olduğu için bu konuya ilişkin net bir bilgi vermedi. Dilruba'yı canlandıran oyuncu Damla Sönmez için ise son 3 hafta kaldı gibi duruyor. Başarılı oyuncu 13 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan bölümde diziye veda edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal