Yasak Elma dizisi 6.sezonunda yer almayacak oyuncular kimler? Sevilen oyuncu diziye veda ediyor

Medyapım yapımcılığında ekranlara gelen Yasak Elma dizisi sezonunun en çok izlenenlerinden olmayı başarıyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı dizi her sezon yenilenen hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlanan yapımda, hangi karakterlerin veda edeceği merakla bekleniyor? Yasak Elma dizisi yeni sezon oyuncuları kimler ?

29.04.2022-19:04 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-15:07)

Medyapım yapımcılığında ekranlara gelen Yasak Elma dizisi sezonunun en çok izlenenlerinden olmayı başarıyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı dizi her sezon yenilenen hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlanan yapımda, hangi karakterlerin veda edeceği merakla bekleniyor? Yasak Elma dizisi yeni sezon oyuncuları kimler ? Beşinci sezonu seyircinin ısrarıyla çektiklerini açıklayan başroller Şevval Sam ve Eda Ece, altıncı sezonda da olacaklarını ifade ettiler. Eda Ece'nin altıncı sezon için dizide olması kesinleşti. Şevval Sam'ında yine altıncı sezonda dizide başrolü sürdürmesi bekleniyor. 

yasak elma

İki oyuncu diziye veda edecek

Berk Oktay; Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın da dizide olması bekleniyor. Fakat yine de tam belli olmamakla birlikte dizinin her sezonunda hikaye yenilendiği için karşımıza sürprizle çıkabilirler. Altıncı sezonda nasıl bir hikaye olacağı bilinmezken oyunculardan herhangi birinin veda etmesi seyircileri şaşırtmaz.

Yeni sezon için çalışmalar devam ederken, diziden kesin olarak ayrılacak olan isimlerden biri belli oldu. Doğan karakterinin yardımcısı olan Çetin, hikayeden ayrılıyor. Bu sezonun başlarında dizide sağlık sorunları sebebiyle bir süre yer alamayan Erdal Edilgen bir süre sonra diziye katılmıştı. Altıncı sezonda kesin olarak yer almayacak. Yasak Elma dizisi gelecek sezonda da yine pazartesi akşamları saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisi tarafından sevilerek izlenecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal