Yasak Elma Doğan, Ekin’i öldürüyor mu? Yasak Elma Ekin ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Ceyhun Mengiroğlu Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı?

Her hafta yeni bir heyecanla FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirirken merakla yeni bölümün yayınlanmadı bekleniyor. Doğan’ın Ekin’e sert bir cisimle vurmasıyla yere yığılan Ekin’e ne olduğu merak edildi. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

22.04.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-16:50) Yasak Elma Doğan, Ekin’i öldürüyor mu? Yasak  Elma Ekin ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Ceyhun Mengiroğlu Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı?

FOX TV’nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma, yeni bölümüyle heyecanı zirveye çıkıyor. Her bölümde farklı bir olayla ekrana gelen Yasak Elma, 139. bölümüyle ekrana gelmişti. Her Pazartesi ekrana gelen dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. 140. Bölümüyle Pazartesi günü FOX TV’de yayınlanacak olan Yasak Elma dizisi saat 20:00’de ekranda olacak. Fragmana yansıyan görüntülerde Doğan’ın yaptıkları herkesi şaşırtırken Ekin’e ne olduğu da merak ediliyor. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Pazartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinin 140. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda ekrana yansıyanlar izleyicilerin kafasında soru işareti oluştururken hemen araştırma yapmaya başladılar.

Son bölümde yaşananlardan sonra Doğan’ın öleceği düşünülürken, fragmanda Doğan’ın yaptıkları kafaları karıştırdı. Ekin’e sert bir cisim ile vuran Doğan, Ekin’i yere serdi. Ekin’in ölüp ölmediği merak edilmeye başlandı. Pazartesi günü yayınlanacak bölümde Ekin’e neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Yasak Elma Doğan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal