Show TV Arkadaş dizisinin konusu ne? Show Tv Arkadaş dizisi konusu ve oyuncuları

Show TV’de yayınlanacak olan yeni dizi Arkadaş hakkında araştırmalar devam ediyor. Dizinin konusu, oyuncuları gibi pek çok soru merak edilirken sizler için konuyu araştırdık. İşte Arkadaş dizisi hakkında tüm merak edilenler…

22.05.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-16:35) Show TV Arkadaş dizisinin konusu ne? Show Tv Arkadaş dizisi konusu ve oyuncuları

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayacak olan Arkadaş dizisi Show TV’de ekrana gelecek. Başarılı senarist Gani Müjde ekranlara dönerken dizi hakkında merak edilen çokça soru bulunuyor. Yönetmen karikatürist aynı zamanda yazar olan Müjde’nin yeni dizi de merak uyandırdı. Yapımcılığı BKM yapım tarafından yapılan dizi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Gani Müjde en son 2017 yılında İki Yabancı dizi ile ekrana gelirken beş yıl aradan sonra tekrardan aramıza dönüyor. Yaptığı her proje ile başarı elde elen Gani Müjde’nin yani projesinden beklentiler oldukça yüksek. İşte Arkadaş dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Arkadaş dizisinin konusu nedir?

Antepli bir mafya liderinin hikayesi ekranlara konu olurken, dizinin başrol oyuncusu üzerine de oldukça düşünüldü. Uzun süredir üzerinde çalışmalar yapılan projede mafya rolüne Ertan Saban seçildi. Hayatına mafya olarak başlayan ancak sonradan tövbe ederek kendisine çok farklı bir yol çizen adamın hikayesi ekranlara taşınacak. Normal bir hayatı seçerek öğretmenlik yapmaya başlayan mafya liderinin neler yaşayacağını hep birlikte göreceğiz.

Başrolünde Ertan Saban’ın yer aldığı Arkadaş dizinin ismi karakterin Gaziantep olmasından dolayı ‘Antepli’ olarak düşüldü. Ancak Star TV’de ekrana gelecek başka bir yapımın bu ismi taşıması isim değişikliğine götürdü. Dizinin ismi Arkadaş olarak belirlendi.

Arkadaş Ne Zaman Başlıyor

Arkadaş dizisinin başrolünde ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça titiz bir çalışma ile belirlenirken hangi oyuncuların dizi de olacağına net olarak karar verilmedi. Dizinin şimdilik başrol oyuncusu belirlenirken mafya babasını usta oyuncu Ertan Saban canlandıracak.

Ertan Saban’ın birçok dizide yer alması ve başarılı performansalar sergilemesi adını sık sık duymamızı sağlıyor. Usta oyuncu Son Nefesime Kadar, Kuruluş Osman dizilerinde inanılmaz performanslar sergileyerek adını duyururken son olarak Netflix platformunda yer alan Yakamoz S-245 dizisinde bir deniz subayına hayat verdi. Daha önceden yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Gölge rolü ile karşımıza gelirken şimdi de Arkadaş dizisi ile ekranlarda yer alacak.

Cast çalışmaları devam ederken, usta oyuncunun partnerinin kim olacağı da merak ediliyor.

Ertan SabaN Arkadaş

Arkadaş dizisi ne zaman başlayacak?

Henüz oyuncu seçmeleri tamamlanmaya Arkadaş dizisinin çekimlerine de başlanmadı. Bu nedenle ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi yer almıyor. Ancak dizinin en geç yaz sonunda Ağustos ayı gibi başlayacağı düşünülüyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal