Tuğba Ekinci’nin cüretkar paylaşımı Instagramı salladı! Ekinci’nin çıplak pozu olay oldu! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Magazin gündeminden düşmeyen ve adından sıkça söz ettiren şarkıcı Tuğba Ekinci yine yaptı yapacağını. Yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada sürekli olay olan Ekinci, cüretkar pozuyla İnstagramı salladı. 44 yaşındaki şarkıcının havlulu paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı.

22.05.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:28) Tuğba Ekinci’nin cüretkar paylaşımı Instagramı salladı! Ekinci’nin çıplak pozu olay oldu! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Sivri dili ve olay yaratan açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, bu defa da sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Cüretkar pozlarıyla zaman zaman magazin gündemini sallayan 44 yaşındaki ünlü isim, İnstagram hesabından takipçileriyle paylaştığı fotoğraf ile pes dedirtti. Sapanca konserinin ardından tatil pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Tuğba Ekinci’nin fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Havlu ile kamera karşısına geçti!

'O Şimdi Asker' şarkısının ardından üne kavuşan Tuğba Ekinci, yaptıklarıyla ve söyledikleriyle gündemden düşmüyor. Şarkıcı son olarak çıplak vücuduna sardığı bir havlu ile kamera karşısına geçti. Ekinci’nin havlulu pozu kısa sürede sosyal medyayı salladı.

Tuğba ekinci

Sapanca’da bir mekanda sahneye çıkan ve sevenlerine şarkılar seslendiren Tuğba Ekinci, tatilinden kareleriyse sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Ekinci, bu defa da sadece havlu ile kameraya poz verdi. Şarkıcının havlulu pozlarına yorum yağdı.

Tuğba Ekinci

Ünlü şarkıcıya takipçilerinden biri “Cesur insanları severim” derken, bir başka takipçisi, “Millet saklanır sen bilerek paylaşıyorsun” yorumunda bulundu. Ekinciye, “Alev alev yanıyorsun”, “Bu çalışmada ne anlatılmak istenmiş” ve “Yapma böyle şeyler abla” gibi yorumlar da yapıldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal