Şeyma Subaşı'nın görgüsüzlüğüne sinirlenen Yeşim Salkım kızına övgüler yağdırdı: Bunlar senin tırnağın etmez!

Şeyma Subaşı'nın paylaşımına sinirlenen Yeşim Salkım, ünlü fenomenin paylaşımlarını görgüsüzlükle suçlayarak olay yorumlarda bulundu. İşte o detaylar...

16.03.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-15:38) Şeyma Subaşı'nın görgüsüzlüğüne sinirlenen Yeşim Salkım kızına övgüler yağdırdı: Bunlar senin tırnağın etmez!

Acun Ilıcalı'yla yaşadığı aşk ile kısa sürede ünlüler camiasının içinde kendini bulan Şeyma Subaşı, rahat yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla kısa sürede tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Ünlü televizyoncuyla yaşadığı aşkı her fırsatta sosyal medya üzerinden gözler önüne seren Subaşı, yaşadığı bu aşktan bir de Melisa ismini verdiği kızı dünyaya geldi. Magazin gündemini kasıp kavuran bu ilişki ise, geçtiğimiz yıllarda tek celsede sonlandı. Ünlü fenomen Subaşı ise aşk hayatına kaldığı yerden devam ederek ilk önce İtalyan bir sevgiliyle yaşadığı ilişkisini duyurdu. Bu ilişkiden sonra ise Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisiyle yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düştü. ABD'de sevgilisiyle kendine yeni bir hayat kuran Subaşı, evlenme teklifi alarak da ikinci kez nikah masasına oturacaklarının hesabını yapmaya başladı. Fakat geçtiğimiz günlerde ünlü çift ayrıldıklarını duyurduktan sonra, Subaşı Türkiye'ye döndü. 

Gizem Salkım da Subaşı’yla dalga geçti 

Türkiye'ye döner dönmez paylaşımlarına kaldığı yerden aynı şekilde devam eden ünlü fenomen Şeyma Subaşı, su böreğine water pie deyince olaylar koptu. Subaşı'nın bu paylaşımına tepkisini ortaya koyan Yeşim Salkım ve kızı ise çok ağır eleştirilerde bulundu. Ünlü şarkıcının kızı Gizem Salkım Subaşı hakkında yorum yaparak; ''Allah'ım sen bize sabır ver neyin kafasını yaşıyor bir de İngilizceye çevirmiş water pie diye. Pie da börek demek ya'' dedi. Bunun üzerine Yeşim Salkım da konuya dahil olarak; ''Anneciğim sen ağzında altın kaşıkla doğdun şunlar senin kesip attığın tırnak etmez. Sonradan öğrenilen İngilizce anca bu kadar olur. Görgüsüz şeyler artık yeminle sinir oluyorum hepsi burada prenses oldu'' ifadelerini kullandı. 

Yeşim Salkım Şeyma Subaşı'na ateş püskürdü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal