Hasan Can Kaya Konuşanlar programı cast mı? O iddialara sert çıktı

Sosyal medya platformları üzerinden yayımladığı içeriklerle yıldızı parlayan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, katıldığı bir programda kendi programı hakkında yapılan iddialara sert tepki gösterdi. Programına katılan seyircilerin cast olduğu yönünde ortaya atılan iddiaya rest çekerek karşılık veren Hasan Can Kaya gündeme bomba gibi düştü.

16.03.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:51)

Konuşanlar isimli programıyla adından söz ettiren ve kısa sürede geniş kitlelere ulaşan komedyen Hasan Can Kaya, TV100 kanalında yayınlanan Az Önce Konuştum programına katıldı. YouTube üzerinde yayınlamaya başladığı içerikler büyük beğeni toplayınca Konuşanlar programını Exxen'e taşıyan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum isimli programa konuş oldu. Programda kendisine yöneltilen, Konuşanlar'a katılan izleyicilerin cast olduğu ve programın gerçek bir içerik olmadığı yönündeki iddialara Kaya'dan sert yanıt geldi.

Cast iddialarına Kaya'dan yanıt

Programımı veririm!

Cast iddialarına yanıt veren Hasan Can Kaya, eleştiri yapmak isteyenlerin her zaman bir sebep bulduğunu söyledi. Seyircisinin cast olduğunu kanıtlayana programı vereceğini söyleyerek iddialı konuşan Kaya, " Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp 'Hasan Can'ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler' desin ben programımı veririm. 100. bölümü çektik. O cümleyi o cevabı nasıl verdi diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal