Hasan Can Kaya kimdir? Konuşanlar Hasan Can Kaya nereli, kaç yaşında? Hasan Can Kaya'nın sevgilisi var mı, ayrıldı mı?

Konuşanlar isimli programı sayesinde adını geniş kitlelere duyuran Hasan Can Kaya, gündemden düşmüyor. TV100 kanalında yeni yayınlanmaya başlayan Az Önce Konuştum programına konuk olan Hasan Can Kaya, yeniden gündeme geldi. Programın ardından Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşındadır ve hayatında biri var mı gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte hasan Can Kaya ile ilgili merak edilenler.

16.03.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-12:08) Hasan Can Kaya kimdir? Konuşanlar Hasan Can Kaya nereli, kaç yaşında? Hasan Can Kaya'nın sevgilisi var mı, ayrıldı mı?

TV100 kanalında yeni bir program izleyiciyle buluştu. Sunucu koltuğunda Candaş Tolga Işık'ın oturduğu, Az Önce Konuştum isimli programın ilk konuğu ise Hasan Can Kaya oldu. Birçok kişinin ismini Konuşanlar isimli programdan hatırladığı Hasan Can Kaya, gündemde sıkça araştırılan isimler arasında yerini aldı. Birçok kişi Hasan Can Kaya kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır gibi sorulara yanıt ararken, Hasan Can Kaya'nın sevgilisi var mı sorusu da merak edildi.

Konuşanlar Hasan Can Kaya.

Gündemden düşmeyen Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya, İstanbul Güngören'de 16 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul doğumlu olan Hasan Can, aslen Malatyalıdır. Komedi programları üzerine uzun zaman harcayan Kaya, kendi ürettiği içerikleri de farklı sosyal paylaşım sitelerinden yayınladı.

YouTube üzerinden yayınladığı ve kendi formatıyla içerikler ürettiği Konuşanlar isimli programı ile kısa zamanda fenomen oldu. Konuşanlar programından önceki dönemlerde BKM'de işler yapan Hasan Can Kaya, komedi türünde ürettiği içeriklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Konuşanlar'ı YouTube üzerinde yayınladığı zamanlarda, birçok ünlü ismi programda ağırlayan Kaya, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren bu içeriklerini Exxen üzerinden yayınlıyor.

HAsan Can Kaya ve sevgilisi.

Leman Kültür'de de stand up gösterileri yapan Hasan Can Kaya'nın birçok komedi programında yönetmenlik ve oyunculuk deneyimi de bulunuyor.

Komedi türünün aranan simalarından olan Hasan Can Kaya, birliktelik yaşadığı Sultan San ile olan ilişkilerini yakın bir zamanda sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal