Hasan Can Kaya sinema filmi ne zaman çıkacak? Hasan Can Kaya sinema dünyasına adım atıyor

Konuşanlar programıyla birlikte Türkiye’nin en çok konuşulan komedyenlerinden birisi olan Hasan Can Kaya sinema dünyasına adım atıyor. Bir çok önemli yapımda yer alan Hasan Can Kaya’nın yeni sinema filminin yayın tarihi merak ediliyor. Peki Hasan Can Kaya sinema filmi ne zaman çıkacak? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

08.03.2022-21:22 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-17:10) Hasan Can Kaya sinema filmi ne zaman çıkacak? Hasan Can Kaya sinema dünyasına adım atıyor

İlk olarak Youtube üzerinden başlattığı Konuşanlar programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının Exxen platformuna geçişiyle birlikte daha fazla insanın dikkatini çekmeyi başardı. Konuşanlar dışında ‘’Bir Yeraltı Sitcomu’’ adlı dizinin de hazırlayıcısı olan Hasan Can Kaya’nın yeni bir sinema filminin yakında yayınlanacağı öğrenildi. Bu haberle birlikte Hasan Can Kaya’nın sinema filminin adını ve yayın tarihini öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye başladı.

Hasan Can Kaya sinema filmi ne zaman çıkacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın daha önce Arif v 216, İftarlık Gazoz, Karakomik Filmler ve Eltilerin Savaşı başta olmak üzere gişelerde büyük başarı sağlamış bir çok filmde yapımcı şirket olarak bulunan NuLook Productions ile işbirliği yaparak yeni bir sinema filmi çıkaracağı öğrenildi.

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya’nın sinema filminin adının ne olduğu henüz bilinmese de filmin 20 Ocak 2023 tarihiinde UIP Türkiye ile ortak olarak sinemalara dağıtılması bekleniyor. Filmin konusunun ne olacağı ve oyuncularının kim olacağı ise önümüzdeki aylar içerisinde netlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal